Merve
80+ Bronze
Bidakka bugda kalmış mesajlar hala aynı 1 milyon oldumu olduysa sizmi eklemiyorsunuzŞaaaaaak diye 10.000 mesaj mı ekleyeyim?
Bidakka bugda kalmış mesajlar hala aynı 1 milyon oldumu olduysa sizmi eklemiyorsunuzŞaaaaaak diye 10.000 mesaj mı ekleyeyim?
Forum istatistikleriBidakka bugda kalmış mesajlar hala aynı 1 milyon oldumu olduysa sizmi eklemiyorsunuz
nE hiçbişi anlamadım akjsgagklaha@Blttmusa gibi 1 Milyonuncu mesajı atmaya çalışanlar olacaktır pek alakası yok ama aklıma şu hikaye geldi nedense,
-
“Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim. Adam belki yüz kere vurur taşa; ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz onda. Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarım ki taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir.” Jacob Riis
atmayın hee sakın banlanmak istemiyorumHesabıma 100 TL atarsanız 999.999 olunca Blttmusa'yı banlarım.
Lan atma bende banlanıcam aposjkahIstediğin 100tl olsun ben 200 vereyim beni de banla
abi 1 milyonu ben yapıcam D:Hesabıma 100 TL atarsanız 999.999 olunca Blttmusa'yı banlarım.
Beyler varınızı yoğunuzu White ravens a yollayın uçan ban atsın.Hesabıma 100 TL atarsanız 999.999 olunca Blttmusa'yı banlarım.
Lan hepinizmi bana kin tuttunuz ajsgnaBeyler varınızı yoğunuzu White ravens a yollayın uçan ban atsın.
Bu daha cazip bir teklifmiş. Beğendim.Istediğin 100tl olsun ben 200 vereyim beni de banla
IBAN yolla atıyorum(!)Bu daha cazip bir teklifmiş. Beğendim.
Arkadaşını getir kampanyası yapıyorum.
Eğer ödeme yapan toplam 10 kişi olursa +1 kişiyi de ücretsiz banlarım.
Abi abi suçum ne benim beni niye banlamak için uğraşıyonuz yhaBu daha cazip bir teklifmiş. Beğendim.
Arkadaşını getir kampanyası yapıyorum.
Eğer ödeme yapan toplam 10 kişi olursa +1 kişiyi de ücretsiz banlarım.
Sakın allah aşkına asgjklahaIBAN yolla atıyorum(!)
Meyve veren ağaç taşlanır.Abi abi suçum ne benim beni niye banlamak için uğraşıyonuz yha