Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun güzel klavyedirG213 İnternet kafede kullanmıştım çok hoşuma gidiyor alıcam
Hayırlı olsun güzel klavyedirG213 İnternet kafede kullanmıştım çok hoşuma gidiyor alıcam
Alamadım daha şuan g105 var o götürüyor beni kulaklık almam lazımHayırlı olsun güzel klavyedir
Bütçe nedir kulaklık için ?Alamadım daha şuan g105 var o götürüyor beni kulaklık almam lazım
Drop plus almayı düşünüyorum da girişlerini pek sevmiyorumBütçe nedir kulaklık için ?
Yardımcı olabilirim
300-400 arası rampage Artics 1 çakması bir kulaklık çıkarıyorsu ona bakabilirim @keremcnsz24 söylemiştiDrop plus almayı düşünüyorum da girişlerini pek sevmiyorum
350TL verip riske girmek mi?O herkeste olmuyor teknoloji işi şans işi gider hyperx i alırsın ondada olur ama bence saberın red switchi alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşamayanlarda var şans işi alıp iade edersin ben warlockta yaşamadım misal
Evet o konuda haklısınız diye bir cümle kurmuştum mekanik ve fazla rgb sevenler için350TL verip riske girmek mi?
Bencede öyle ama yüzde 60 olması benim için ciddi bir dezavantajRedragon en kalitelileri bu arada
tabi bu bir etken, ama en kalitelisinin o olduğu gerçeği hala aynı . 2. olarak Rampage ULTIMATE diyebilirimBencede öyle ama yüzde 60 olması benim için ciddi bir dezavantaj
Alloy core mu mk110 mu alırdın ? İkisinden birini alacağım300-400TL'ye olan mekanik klavyeden hayır gelmiyor.
Benim tercihim CM MK110 olurdu.