8 kişiden oluşan bir turnuva düzenledik. Dilerdik ki 16 kişi olsaydı. Ama böyle de baya zevkli geçti.
Ben bitik durumdaydım da neyse beni karıştırmayalım.
Turnuva şu üyeler arasında yapıldı:
@Alexa
@emrecitlak
@Emir Aydın
(Üye olmayan kuzenim- Son anda biri gelmedi ve onun yerine onu almak zorunda kaldım)
@Ysfens091
@Furkan Karagülle
@Turabi
@DaffyGraphic
Öncelikle bazı geri dönüşleri yazalım:
Kendisinin aşağıdaki ödüllerden birini seçmesi için sahneye davet ediyorum sdklsjdksjdlajdlasdasd
Ben bitik durumdaydım da neyse beni karıştırmayalım.
Turnuva şu üyeler arasında yapıldı:
@Alexa
@emrecitlak
@Emir Aydın
(Üye olmayan kuzenim- Son anda biri gelmedi ve onun yerine onu almak zorunda kaldım)
@Ysfens091
@Furkan Karagülle
@Turabi
@DaffyGraphic
Öncelikle bazı geri dönüşleri yazalım:
@DaffyGraphic : Bence çok iyiydi. Kesinlikle stockfish gibi robotlar kullanılmadı fikrimce. Herkesin kendi emeğiydi, azim ve başarı. Yusuf hocam hakediyor ödülü. |
@Furkan Karagülle : Maçlar çok iyi geçti. Robot kullanılmadı eminim. İkinci bir turnuva yapılmasını talep ediyorum. Yusuf hocam bu turnuvanın birincisi. |
@Emir Aydın : Güzel bi etkinlik oldu, iyi maçlar çıktı. Bir ara tekrarlayalım bence. |
@Ysfens091 :yakın zamanda daha fazla kişi ile bir turnuva daha yapılsa fena olmaz |
@emrecitlak :Bazı uyanıklıklar yapmaya çalıştım da rakip sağlam yemedi. Açılış tuzağı yedim oyunun başında. Yine de çok keyif aldığım bir turnuvaydı ellerinize sağlık. |
Evet turnuvanın kazananııı
Evet turnuvanın kazananıııı
Evet, DA Forum satranç turnuvası kazananııı
Kendisinin aşağıdaki ödüllerden birini seçmesi için sahneye davet ediyorum sdklsjdksjdlajdlasdasd
- Game Pass üyeliği
- 30 TL değerinde Amazon hediye çeki
- Steam'den 30 TL değerinde oyun hediyesi isteği