- Reaksiyon skoru
- 2,182
şu şart koşan aileler varya offfffffffffffffHayalim bir bilgisayarımın olması ve bunun için lgs de iyi bir puan almam lazım.
şu şart koşan aileler varya offfffffffffffffHayalim bir bilgisayarımın olması ve bunun için lgs de iyi bir puan almam lazım.
çok istiyorum ama bir duvar var önümdeşu şart koşan aileler varya offfffffffffffff
Tabii ki dert değil ama benim hayalim buBilgisayarın elbet olacak, sadece biraz sabretmelisin. Sizin ki dert değil ki, elbet olucak.
bende çok ama çok az çalışarak %30 a girdimsınavlar olmıcak
Post automatically merged:
olum mben lgsye yarım saat bile çalışmadan yüzde 25e girdim çok takma lgsyi önemli olan üni sınavı
gerek yok aga okuyup hiçbir şey olmucazbende çok ama çok az çalışarak %30 a girdim
vallahi alt tarafı bir lise için hiç kendimi paralamamgerek yok aga okuyup hiçbir şey olmucaz
Ben günde ortalama 1-2 saat çalıştım çok değil. Önemli olan heyecanlanmamak. Böyle çalışarak yüzde 8'e girmiştim ben.vallahi alt tarafı bir lise için hiç kendimi paralamam
okulda ki çoğu kişi 3-4 saat çalışıyordu ben hiç çalışmıyordum ve onlardan daha iyi not aldım
ama önemli olan üniversite sınavı
bir sınava 2-3 kere hazırlanmamak için çok çalışmalıyım
benim çalışma sürem yarım saat en fazlaBen günde ortalama 1-2 saat çalıştım çok değil. Önemli olan heyecanlanmamak. Böyle çalışarak yüzde 8'e girmiştim ben.
Herkesin hedefleri beklentileri farklı. Arkadaşlarımda yüzde 1.7'ye girip üzülen de vardı, yüzde 10'a girip sevinen de.benim çalışma sürem yarım saat en fazla
ama güzel sonuç aldığımı düşünüyorum