Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Merhaba, dostlarım bugün @Vector076 ile bir ETS 2 MP konvoyu düzenlemeyi planladık ve bu da forum üyelerimize özel olacaktır.
Zürih'in zorlu dağ yollarında başlayıp Calais'te bitecek olan bu yolculukta sizde bize katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler :
Bana özelden konuşma başlatıp 'Katılıyorum Oyun Nickim : (oyun içi nickiniz) ve Steam Arkadaş Kodum : (kodunuz)' şeklinde yazmanız yeterlidir.
Toplanma yerimiz Zürih tamir istasyonudur.
Saat 21.30 da kalkacağız ve sırasıyla yakınından geçtiğimiz şehirler de ihtiyaç ve tamir molası vereceğiz.
Keskin virajlar bulunduğu için klavyeden direksiyon kontrolü sağlamamanızı öneriyoruz.
Rota özelden gerekli bilgilerinizi gönderdikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
İyi eğlenceler !
Rotamız hiç bir DLC gerektirmiyor.
@Vector076 tarafından kayıt alınacaktır ve trolleyen olur ise kayıt ile birlikte reportlanacaktır.
NOT : MULTİPLAYER 1.39.4.5 SÜRÜMÜNÜ KULLANMAKTADIR.
Zürih'in zorlu dağ yollarında başlayıp Calais'te bitecek olan bu yolculukta sizde bize katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler :
Bana özelden konuşma başlatıp 'Katılıyorum Oyun Nickim : (oyun içi nickiniz) ve Steam Arkadaş Kodum : (kodunuz)' şeklinde yazmanız yeterlidir.
Toplanma yerimiz Zürih tamir istasyonudur.
Saat 21.30 da kalkacağız ve sırasıyla yakınından geçtiğimiz şehirler de ihtiyaç ve tamir molası vereceğiz.
Keskin virajlar bulunduğu için klavyeden direksiyon kontrolü sağlamamanızı öneriyoruz.
Rota özelden gerekli bilgilerinizi gönderdikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
İyi eğlenceler !
Rotamız hiç bir DLC gerektirmiyor.
@Vector076 tarafından kayıt alınacaktır ve trolleyen olur ise kayıt ile birlikte reportlanacaktır.
NOT : MULTİPLAYER 1.39.4.5 SÜRÜMÜNÜ KULLANMAKTADIR.
Son düzenleme: