8gb mı 4gb mı olur ? 4 olursada upgrade e açık olurmu 8gb yapmak için ?Kuvvetle muhtemel 3050 olacaktir.
8gb mı 4gb mı olur ? 4 olursada upgrade e açık olurmu 8gb yapmak için ?Kuvvetle muhtemel 3050 olacaktir.
bunca beklentiye 3050 hayal kırıklığı olacaktır.Kuvvetle muhtemel 3050 olacaktir.
hocam ekran kartı gb sinden mi bahsediyorsunuz.8gb mı 4gb mı olur ? 4 olursada upgrade e açık olurmu 8gb yapmak için ?
ekran kartından bahsediyorum geçen nette 4gb görmüştümde o yüzden sordumhocam ekran kartı gb sinden mi bahsediyorsunuz.
Eğer öyleyse masaüstü rtx 3050 nin sadece 8 gb versiyonu var diye biliyorum
hocam muhtemelen siz laptop bakmışsınızekran kartından bahsediyorum geçen nette 4gb görmüştümde o yüzden sordum
olabilirhocam muhtemelen siz laptop bakmışsınız
Hocam, asıl haksızlık böyle olur. Senden benden daha sıkı takipçi olup çok aktif olamayan, işinde gücünde olan çok insan var. Mesaj kasmak basit bir şey. Daha güzel çözümler üretilmeli.Bana kalırsa minimum gold yapılmalı ama muhtemelen foruma üye olanlar yararlanabilecekler
Katılıyorum hocamHocam, asıl haksızlık böyle olur. Senden benden daha sıkı takipçi olup çok aktif olamayan, işinde gücünde olan çok insan var. Mesaj kasmak basit bir şey. Daha güzel çözümler üretilmeli.
Dün bi silver arkadaş yemişti amaBanlanacak adamlar kim olacak acaba bu sefer
Çoğunlukla Ban sebebi ne oluyor ?Banlanacak adamlar kim olacak acaba bu sefer