Bugün bir açıklama yapmıştım. Yaza kadar iptal diye. Fakat nedense yardım almak nedense hiç aklıma gelmedi. @stizzy dedi konusunda yardımcı olalım birbirimize. Mantıklı göründü.
Öbür sunucuyu neden sildim?
-Biraz kirlendi.
Şimdi size güzelce sistemi anlatıyorum.
1- Din, dil, ırk bağlamında nefret söyleminde bulunmak (Örn: Suriyeliler ölmeli)
2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları
3- Sunucu huzurunu bozacak davranışlar, üyeleri trollemek
4- Sunucu üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma
5- Hakaret, küçümseme, kaba dil
6- +18 içerik paylaşımı, talebi veya botlarla içerik başlatma (görüntülü ve sesli)
7- Kişisel veri ve mesajların ifşalanması
Öbür sunucuyu neden sildim?
-Biraz kirlendi.
Şimdi size güzelce sistemi anlatıyorum.
- Seçilen her oyunun (P2W olmayan ve popülaritesi olan) farklı sorumlu kişisi olacak.
- Her hafta veya 2 haftada bir o sorumlu kişi turnuvaları başlatacak, katılımcıları ayarlayacak, gelip gelmeyenleri kontrol edecek, bilgi sahibi olacak...
- Turnuvalar aşağıda linki verilen Discord sunucusunda ve forumdan duyurulacak.
- DC sunucusunun temel işlevi katılımcılar ile hızlı iletişim kurmak. Malum DC direkt bildirim gönderiyor. Forumda bu imkan yok.
- Turnuva katılımcılarının DC sunucusuna katılması zorunludur çünkü önemli ve son dakika duyurular olsun, bilgi alış verişi olsun hızlıca karışmadan yapılabiliyor.
- Valorant turnuvaları Mehmet Yılmaz'ın katılımlarıyla DA Forum resmi DC sunucusunda yapılacaktır.
- Turnuvası/müsabakası yapılacak oyunlar: Valorant, League of Legends, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics, CS:GO, Rainbow Six Siege
1- Din, dil, ırk bağlamında nefret söyleminde bulunmak (Örn: Suriyeliler ölmeli)
2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları
3- Sunucu huzurunu bozacak davranışlar, üyeleri trollemek
4- Sunucu üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma
5- Hakaret, küçümseme, kaba dil
6- +18 içerik paylaşımı, talebi veya botlarla içerik başlatma (görüntülü ve sesli)
7- Kişisel veri ve mesajların ifşalanması
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
discord.gg
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
discord.gg