- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de telefondan oynuyordumCmt günü turnuva sırasında işte olduğum için telefonda oynamak zorundayım bu arada
Sunucuya bekleniyorsunuz bu arada hocam.
Ben de telefondan oynuyordumCmt günü turnuva sırasında işte olduğum için telefonda oynamak zorundayım bu arada
Akşam geliyorumBen de telefondan oynuyordum
Sunucuya bekleniyorsunuz bu arada hocam.
Heartstone p2w olduğu için (araştırdım ve her yerde öyle yazıyor) gelmez. Ama Legends of Runeterra oynayan olsaydı getirirdim.Hearthstone Turnuvaları da gelir mi ?
Bir miktar var ancak Core set kavramı geldiğinden beri biraz daha tolere edilebilir. Kitlesi ve oyuncusu olursa düşünürüz o halde. Battlegrounds odaları da mevcut 8 kişilik lobiler ile oynanan eğer talep olursa o da değerlendirilebilir.Heartstone p2w olduğu için (araştırdım ve her yerde öyle yazıyor) gelmez. Ama Legends of Runeterra oynayan olsaydı getirirdim.
Var. Ben kuralları kabul ettiğini varsayarak ekledim rolü. İlginç ama. Bir bot neden bozulur ki? Başkalarında çalışıyor.
Benden kaynaklı sanırım başka sunucularda da oluyo yardımcı olduğun için teşekkürler <3Var. Ben kuralları kabul ettiğini varsayarak ekledim rolü. İlginç ama. Bir bot neden bozulur ki? Başkalarında çalışıyor.
Ne yaptım canımBenden kaynaklı sanırım başka sunucularda da oluyo yardımcı olduğun için teşekkürler <3