Barneystinson
80+ Silver
Güzel olmuş mehmet bakıyoruz çalışyorsunuz yine
Zaten her önümüze gelene sınırsız ban atmıyoruz.Ya evet biraz saçma. Ama süresiz uyarı diye bir şey olmasa iyi olur.
Yani ben sırf bu süresiz uyarı olayı yüzünden moderatörlük başvurusu yapamayacağım.Zaten her önümüze gelene sınırsız ban atmıyoruz.
Genelde ban yiyenler, biriken cezalarından dolayı otomatik olarak uzaklaştırılıyor.
Neden?Yani ben sırf bu süresiz uyarı olayı yüzünden moderatörlük başvurusu yapamayacağım.
Çünkü birden fazla uyarıya sahip olmamak gerek benim 2 uyarım var ve süresiz.Neden?
O şartlar, o zamanın şartlarıydı. Yönetime yeni biri alınacağı zaman şartlar farklılık gösterebilir. İleride ne olacağını bilemeyiz.Çünkü birden fazla uyarıya sahip olmamak gerek benim 2 uyarım var ve süresiz.
Peki atıyorum ben moderatör oldum benim uyarılarım siliniyor mu?O şartlar, o zamanın şartlarıydı. Yönetime yeni biri alınacağı zaman şartlar farklılık gösterebilir. İleride ne olacağını bilemeyiz.
Moderatör başvurusu mu?Uyarıyı biraz fazla abartmıyor musun dostum
Bazı uyarılar süresiz benim 2 tane uyarım var birini uygunsuz içerkten yedim aslında troll dü yaptığım şey jumpscare sitesi açılıyordu. İkinci yediğim uyarı da ise yanlış bilgiden yedim ama Mehmet Yılmaz beni biraz yanlış anladı orada ama aynı şekilde yanlış bilgiden uyarı yiyen @borauysalcan'ın uyarısının süresi bitti ama o direkt banlandı bana uyarı verildi sadece.Foruma ilk başladığımda başlıktan 1 puan yemişim okadar. Sildirmenin yolu yok mu?
Ne fark eder ban yemek daha kötü bir şey.Bazı uyarılar süresiz benim 2 tane uyarım var birini uygunsuz içerkten yedim aslında troll dü yaptığım şey jumpscare sitesi açılıyordu. İkinci yediğim uyarı da ise yanlış bilgiden yedim ama Mehmet Yılmaz beni biraz yanlış anladı orada ama aynı şekilde yanlış bilgiden uyarı yiyen @borauysalcan'ın uyarısının süresi bitti ama o direkt banlandı bana uyarı verildi sadece.