Uyarısı kaldırıldı ama onun.Ne fark eder ban yemek daha kötü bir şey.
Uyarısı kaldırıldı ama onun.Ne fark eder ban yemek daha kötü bir şey.
+1iyi oldu hata yapınca düzeltiriz
Alıntıyı görüntüle
Dostlar selamlar. Çoğu kişi aldığı uyarıları görmek istiyordu, merak ediyordu. Bundan sonra kullanıcı KENDİ uyarılarını profili üzerinden görüntüleyebilecektir.
Alıntıyı görüntüle
Diğer özellik ise herhangi bir mesajın uyarı alıp almadığını görüntüleyebilmek, bu sayede önceden işlem yapılmış mesajların raporlanmasının önüne geçilmiş olacak. Bu eklentinin yine farklı özellikleri var, bunları zamanla görmüş olacaksınız. Fakat eklenti tamamıyla İngilizce, çevirisinin kaba hali yapıldı fakat muhtemelen İngilizce kısımlar kalmış olabilir. Oraları BU KONU üzerinden bana bildirirseniz ilgilenirim.
Aylardır var o zatenMehmet bey yine yaptı yapacağını güzel bir sistem olmuş efenim yanlış bilgi verenlere'de uyarı sistemi gelmiş
Aylardır var o zaten
Yemediğin uyarı kalmamışken ona mı takıldın gerçekten?@Mehmet Yılmaz neden "ok" dedıgım için uyarı yedım ???
evet herşeyden uyarı yemeye başladım artıkYemediğin uyarı kalmamışken ona mı takıldın gerçekten?
Hocam benim aldığım ''yanlış bilgilendirme'' uyarısına bir göz atabilir misiniz? Ben orada başka bir şey anlatmaya çalıştım siz beni biraz yanlış anladınız. Tabii yönetim sizsiniz karar sizin.Hiç hatanızı kabul etmeyin zaten. Onlarca uyarı yiyin ama hep hata başkalarında olsun