DA Forum Uyarı Sistemi Yenilendi!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,439
Uyarı-sistem2.jpg

Dostlar selamlar. Çoğu kişi aldığı uyarıları görmek istiyordu, merak ediyordu. Bundan sonra kullanıcı KENDİ uyarılarını profili üzerinden görüntüleyebilecektir.

Uyarı-Sistemi.jpg

Diğer özellik ise herhangi bir mesajın uyarı alıp almadığını görüntüleyebilmek, bu sayede önceden işlem yapılmış mesajların raporlanmasının önüne geçilmiş olacak. Bu eklentinin yine farklı özellikleri var, bunları zamanla görmüş olacaksınız. Fakat eklenti tamamıyla İngilizce, çevirisinin kaba hali yapıldı fakat muhtemelen İngilizce kısımlar kalmış olabilir. Oraları BU KONU üzerinden bana bildirirseniz ilgilenirim.

Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Çoğu kişi aldığı uyarıları görmek istiyordu, merak ediyordu. Bundan sonra kullanıcı KENDİ uyarılarını profili üzerinden görüntüleyebilecektir.

Alıntıyı görüntüle
Diğer özellik ise herhangi bir mesajın uyarı alıp almadığını görüntüleyebilmek, bu sayede önceden işlem yapılmış mesajların raporlanmasının önüne geçilmiş olacak. Bu eklentinin yine farklı özellikleri var, bunları zamanla görmüş olacaksınız. Fakat eklenti tamamıyla İngilizce, çevirisinin kaba hali yapıldı fakat muhtemelen ingilizce kısımlar kalmış olabilir. Oraları BU KONU üzerinden bana bildirirseniz ilgilenirim.
Elinize sağlık, çok iyi olmuş.

İyi olmuş bitiş ne oluyor peki?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Diğer özellik ise herhangi bir mesajın uyarı alıp almadığını görüntüleyebilmek, bu sayede önceden işlem yapılmış mesajların raporlanmasının önüne geçilmiş olacak. Bu eklentinin yine farklı özellikleri var, bunları zamanla görmüş olacaksınız. Fakat eklenti tamamıyla İngilizce, çevirisinin kaba hali yapıldı fakat muhtemelen ingilizce kısımlar kalmış olabilir. Oraları BU KONU üzerinden bana bildirirseniz ilgilenirim.
Harikasınız, güzel bir gelişme 👏

Elinize sağlık çok iyi olmuş

Technopat forumuna dönşmez inşallah. ( Bir ''.'' koymadım diye 1 hafta ban yedim orada'' .

Önerim var , ban yiyenler sadece konuları görse çok iyi olur. Baya lazım oluyor , ban yediğim zaman burdan bilgi toplayabilirim ya.

Technopat forumuna dönşmez inşallah. ( Bir ''.'' koymadım diye 1 hafta ban yedim orada'' .

Önerim var , ban yiyenler sadece konuları görse çok iyi olur. Baya lazım oluyor , ban yediğim zaman burdan bilgi toplayabilirim ya.
O her forumda standart değil mi zaten?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,616
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri