Deizmde de din yoktur.Dini inançlarsan bahsediyorum, Ateizm, Nihlizm ve Agnostikler dahil değil çünkü bunlar ya tanrıya inanmaz yada ihtiyaç olmadıgını savunur bu sebeple dini inanca dahil edemeyiz.
Dahil olanlar ;
Müslümanlık
Hritsyanlık
Musevilik
Deizm (Tanrı ve ödül sistemine inandıgı için dahil)
Şintoizm
Buda
Satanizm
Yezidler
Şemsiler
Sebepleri ve gerekçeleri ile yazaranız güzel olur, amacım din tartışması degil herkesin inancı kendinedir.
آسف يا صديقي. لا إله
Bunu eğlence amaçlı yapıyorlarmış sanırım ben sorduğumda güldüler.Normalde insanların inançları sorulmaz hoş karşılanmaz o yüzden bu konu doğru değil. Yine de elhamdülillah Müslümanım. Ha Müslümanlık şartlarının hepsini yerine getiriyor muyum hayır getirmiyorum.
İnsanların dini inançlarını sormak eğlence amacı güdemez öyle bir dünya yok.Bunu eğlence amaçlı yapıyorlarmış sanırım ben sorduğumda güldüler.
Afied bal put olsun hocamPutperestim helvadan yaptığım ata tapiyorum
Afied.Putperestim helvadan yaptığım ata tapiyorum
Hocam, adam merak etmiş.Sana zorla dinini söyleten yok.Gizli tutmak isteyenler cevap vermez bu kadar basit.Söylemek istemiyorum demek çok zor değil.Bunu eğlence amaçlı yapıyorlarmış sanırım ben sorduğumda güldüler.
Senin soruna eğlenmek için gülmedik, düşünce şekline dayalı olarak kurduğun soru cümlesine güldük sadece.Bunu eğlence amaçlı yapıyorlarmış sanırım ben sorduğumda güldüler.