Neler Yeni

DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Vallaha bu girişimi siteye zarar vermek için değilde kendini tanıtmak için yaptı bence. Helal abi iyiki hesaplara bir şey olmamış :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
Örneklere göre; hapis cezası alır para cezasına çevrilir 5 sene suça karışmaması sözüne karşılık hapis cezası ertelenir. İkinci bir suça karıştığında direkt içeri alırlar. Ama burada sıkıntı bizim dışımızda sunucu firması da bu durumun üzerine ne kadar düştüğümüzü gördü ve onlarda "bizim sunucumuzda yasa dışı işlemci yapılıyor" diye dava açarsa işi yaş genç yaşta sabıkalı olur. Cahillik başka bir şey değil yemin ediyorum
Daha önce de söylediğim gibi sunucuya erişim sağlamadım,mysql erişimi sağlamadım sadece bilindiği gibi 30 saniyelik bir değişim yaptım ve eski haline getirdim sunucunuz nerede hiç bilmiyorum. Cahillik olduğunu kabul ediyorum sizin sitenize erişim sağlamak sunucuya bu hakkı tanıyor mu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
Örneklere göre; hapis cezası alır para cezasına çevrilir 5 sene suça karışmaması sözüne karşılık hapis cezası ertelenir. İkinci bir suça karıştığında direkt içeri alırlar. Ama burada sıkıntı bizim dışımızda sunucu firması da bu durumun üzerine ne kadar düştüğümüzü gördü ve onlarda "bizim sunucumuzda yasa dışı işlemci yapılıyor" diye dava açarsa işi yaş genç yaşta sabıkalı olur. Cahillik başka bir şey değil yemin ediyorum
yazık etti kendine başka hiçbişey yapmadı

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Arkadaşlar, saldırıyı gerçekleştiren benim ve bunun için özür dilemeye kendimi affettirmeye çalıştım. Benim uykusuz kafa ile yaptığım salakça bir hata yüzünden başima fazlaca kötü şey gelecek. Şahsen ben olsam bunu yapmazdım en azından yaşı gereği bir kendisini dinlemek isterdim eğer siz bu büyüklüğü yapmayacaksaniz ona da bişey diyemem,daha önce mahkemeye çıkmadım ne ben ne ailem, eğer tek başıma olsaydım bu benim için sorun olmayabilirdi ama benim bir ailem var,siz boş konuşuyorsun kendini kanıtla dediniz ancak kendimi kanıtlamam kendimi ele vermemden başka bişey değil, zaten vds loglarini da aldığınizi vdsmin dondurulmuş olmasından anlıyorum yani eğer bir kanıt istiyorsanız hemen burda söyleyim ben saldırının akşamına vdsm donduruldu... Bunu başkası bilemez daha kanıt istiyorsanız size kendimi tam olarak ta kanitlayabilirim. Ben 10 saniye içinde herşeyi düzelttim sitedeki,bu 10 saniyelik şeyi yapmasam belki sabah 6da bu konudaki gelişmeleri takip etmiyor olurdum veya son 2 gündür rahat uyuyordum, dediğim gibi benim bir ailem var tek korkum onlara zarar gelmesi bu işten,maddi veya manevi ... Bende teşekkür ederim ufak bi hatadan beni yaktınız, hakkınız var mı kessinlikle var. Bişey diyemem sağlıcakla kalın.
İyi oldu sana. Belki böylece insanların emeklerine saldırmanın sonuçlarını tecrübe edersin ve umarım hayatın boyunca bu tecrübe aklından çıkmaz. Gelip burda seni tebrik eden arkadaş da en az senin kadar suçlu ve aynı zihniyet. Geçmişte benim emeklerime de senin gibi biri saldırmıştı sonra cezasını buldu umarım en yüksek cezayı verirler sana. VDS firmasının yerinde olsam bir dava da ben açardım sana ki senin gibilere ibret olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
İyi oldu sana. Belki böylece insanların emeklerine saldırmanın sonuçlarını tecrübe edersin ve umarım hayatın boyunca bu tecrübe aklından çıkmaz. Gelip burda seni tebrik eden arkadaş da en az senin kadar suçlu ve aynı zihniyet. Geçmişte benim emeklerime de senin gibi biri saldırmıştı sonra cezasını buldu umarım en yüksek cezayı verirler sana. VDS firmasının yerinde olsam bir dava da ben açardım sana ki senin gibilere ibret olsun
Olayla bir alakan yok,beni tanımıyorsun düzenimi ve ailemin durumunu bilmiyorsun ne kadar pişman olduğumu bilmiyorsun. Sisteme hiçbir zarar vermediğimi bilmiyorsun ve insan olduğumu unutuyorsun. Boş konuşuyorsun eğer emeğe bir saldırı yapacak birisi olsam herşeyi silerdim. Bunu yapmam sadece kendi izimi bıraktım ve yanlış yaptım cezası ne ise de çekeceğim sizin boş boş konuşmanız sadece benim moralimi bozuyor,burda adam yaralamış gibi muamele göstermeyin.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Olayla bir alakan yok,beni tanımıyorsun düzenimi ve ailemin durumunu bilmiyorsun ne kadar pişman olduğumu bilmiyorsun. Sisteme hiçbir zarar vermediğimi bilmiyorsun ve insan olduğumu unutuyorsun. Boş konuşuyorsun eğer emeğe bir saldırı yapacak birisi olsam herşeyi silerdim. Bunu yapmam sadece kendi izimi bıraktım ve yanlış yaptım cezası ne ise de çekeceğim sizin boş boş konuşmanız sadece benim moralimi bozuyor,burda adam yaralamış gibi muamele göstermeyin.
Kişisel hayatın, ailevi durumun kimseyi ilgilendirmez yaptığının sonuçlarını da yumuşatmaz.

Rootz

80+
Tartışmayın arkadaşlar sakin olun. Hukuken gereken neyse yapılır cezasını çeker. İçini bilmem de arkadaş dışarıdan zaten gerçekten pişman olmuş gibi görünüyor. Daha fazla üstüne gitmeyin gerginlik oluşturmayın :)

Umarım "Oo bedboyuz moruk, şöyle heklerim, böyle virüs fışkırtırım, bak modemi omuzlar götürürüm" diyen bebe tayfaya da ibreti alem olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
Kişisel hayatın, ailevi durumun kimseyi ilgilendirmez yaptığının sonuçlarını da yumuşatmaz.
Ben bana yapılan bir yanlışın affedilecek bir yanı var ise affetmeye çabalarım,sizde onu göremiyorum. Tabii ki karakter meselesidir yanlış anlaşılmasın karakterinize laf etmek haddime değil ancak biraz daha halden anlamanızı beklerdim. Bir insanı kazanmaya çalışmak her zaman tercihim olur,bu benim kisiligimdir ve bana gelecek cezalar benim hayatımı bitirebilecek , saniyeler yıllarımı saatlerimi psikolojimi bitirecek. Buna değer miydi ? Degmezdi,mahkemeye çıkmadım hiç ne olacak bilmiyorum avukata para verecek miyim avukat tutacak mıyız bilmiyorum,modem ailemden birinin uzerine ceza ona mı gidecek bana mı bilmiyorum. Kafam çok dolu , ben birini affetmeye çalışırım çünkü kendimi onun yerine koyarım siz koymadınız, eyvallah sonucu neyse cezası neyse çekilecek uzatmayalım

Ben bana yapılan bir yanlışın affedilecek bir yanı var ise affetmeye çabalarım,sizde onu göremiyorum. Tabii ki karakter meselesidir yanlış anlaşılmasın karakterinize laf etmek haddime değil ancak biraz daha halden anlamanızı beklerdim. Bir insanı kazanmaya çalışmak her zaman tercihim olur,bu benim kisiligimdir ve bana gelecek cezalar benim hayatımı bitirebilecek , saniyeler yıllarımı saatlerimi psikolojimi bitirecek. Buna değer miydi ? Degmezdi,mahkemeye çıkmadım hiç ne olacak bilmiyorum avukata para verecek miyim avukat tutacak mıyız bilmiyorum,modem ailemden birinin uzerine ceza ona mı gidecek bana mı bilmiyorum. Kafam çok dolu , ben birini affetmeye çalışırım çünkü kendimi onun yerine koyarım siz koymadınız, eyvallah sonucu neyse cezası neyse çekilecek uzatmayalım
Aklı başında olan adam başkasının merhametine güvenmez. Kimse seni affetmek zorunda değil. Kimse senin aileni, şartlarını kişiliğini düşünüp göz yummak zorundada değil, şartlar senin yaptığını meşrulaştırmaz. Maddi olarak çok kötü olup bir iki ekmek çalsan belki market sahibi affeder bir nedeni vardır yaptığının hayati bir ihtiyaçtır açlık ama senin yaptığın gereksiz bir gövde gösterisiydi bunu kimse affetmez. Bir şey yaptın sonuçlarına katlanmak bu kadar zoruna gitmemeli, burada sızlanıp duracağına otur iki dakika düşün artık nasıl hareket etmen gerektiğini öğren.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz

Evet, bence bu soruyu bir de kendine sor Buna değer miydi? Ama maalesef affeden yanım senin gibilere karşı çalışmıyor ben olsam affetmezdim ki bu sitede benim de kişisel bilgilerim ve şifrem var avukatıma göre seni ben de dava edebilirmişim. Bu sitede bulunan her bir üye seni dava edebilirmiş. Haliyle hukuksal bir hak doğuyor umarım nadimiyetini burada değil mahkemede gösterirsin

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Bugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?

Alıntıyı görüntüle
Böyle boş insanların en ağır cezayı alması gerek. Bu forum bir emektir bu forum bir çalışmanın sonucudur. Bu forum tamamen emektir. Suçluyu bulmanıza sevindim Abdullah abi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Adamlar koskoca bankadan kaç bin tl para transfer ediyor suçlanmadan çıkıyor bunu yapana mı bir şey olacak. Kendiniz bile bir şey olmayacağını biliyorsunuzdur.

Top Bottom