DA Forumdakıler Ne Is Yapıyo?

Bir revizyon başladı nerdeyse 28 gün izinsiz çalıştım. 20 günde 120 saat mesaim vardı ondan sonrasını takip etmedim sen düşün 😂
anladım hocam allah yardım etsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eem okuyordum 1. senemde bıraktım üniversiteyi beğenmedigimden suan pc yazılım yapay zeka var kafada gelecek sıralamaya bağlı belki tıp yazabilirim
hangı unıyı bolumu bıraktın hocam

anladım hocam allah yardım etsın
Amin hocam. Genel olarak gerçekten yorucu bir insanın bedenini tüketen bir iş mesela geçenlerde 17,5 kilometre yürüdüm 10 saat içinde. 21.500 adım ediyor. Günlük ortalama 13-15 bin adım arasında gidip geliyor. Fiziksel olarak gerçekten yorucu bir iş ama 7 aylık bir eleman olmama rağmen 35.000 TL maaş alıyorum ve bu da piyasadaki çoğu yerden çok daha yüksek. Biraz kendini kasıp işi iyice öğrenip daha rahat yerlerde çalışılabilir ya da çok mesai yapıp kısa sürede fazla para biriktirip kendi işini yapma durumu oluşturulabilir ama kesinlikle uzun süre yapılacak bir iş değil çünkü fiziken çok yorucu, tüketici ve gerçekten tehlikeli bir iş. Ben iş kazası geçirdim elimin üstüne çok ağır bir cisim düştü parmaklarım da kopabilirdi veya daha kötü de kırılabilirdi o yüzden uzun süre çalışılması yorucu ve riskli bir iş.

Mühendisim. Yazılım danışmanlığı yapıyorum. Homeoffice işim var ama ben sıkıldım homeoffice'den. Gerçi artısı çok fazla. 9 daki işe 8.55 de kalkıyorum falan. Ama psikolojik olarak zorlayıcı

Mühendisim. Yazılım danışmanlığı yapıyorum. Homeoffice işim var ama ben sıkıldım homeoffice'den. Gerçi artısı çok fazla. 9 daki işe 8.55 de kalkıyorum falan. Ama psikolojik olarak zorlayıcı
bene homeoffıce calısıyorum fızıksel ıs ortamı cok kotu ya ofıs felan ev candır

Ne tür oyunlar ve hangi programla?
şuan Korku tarzı oyunları unreal engine 5 ile geliştiriyorum. Yapacağım oyunlarda forumdan yardım almayı da düşünüyorum hedeflerim araasında vaar

Genelde banka soygunları, gasp ve ödül avcılığı yapıyorum, çoğunlukla Valentine taraflarındayım, yolunuz düşerse beklerim.

öğrenciyim , yazın güzel planlarım var ama onları daha hızlı yapmak için yan instagram hesabı büyüttüm ve çalındı.. ( mailime fln da girmiş ig den gelen epostayı da onaylamış..)

bene homeoffıce calısıyorum fızıksel ıs ortamı cok kotu ya ofıs felan ev candır
Bizim office'ler çok iyi aslında. 2 katlı ve sürekli kahve atıştırmalık her şey var. Ortam da güzel. Ama çalışma olmuyor. Millet keyif yapmaya geliyor. Bir de ben ankaradayım ofis istanbulda. İstanbula taşınmaya değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri