Kaçak Xiaomi telefonum var onun içinde para biriktirip almıştım Baba parası değilairpodsum var knk senin neyin var
soğutucu thermaltake yapıp çektim ya ssd ve işlemciyi değiştirmekle uğraşamadımgene bitti sanki![]()
Smokine yakışmamıştı ama adam indirime göre kıyafet giyiyor o kıyafet o kasaya yakışmamıştı.Pc hocası smokin sistem çıkarmıştı çok fiyat farkı yoktu herkes smokine yakışmadı şöyle böyle "bu kadar mı? indirim olur bu indirim mi?" bir ton laf söyledi. Bizim milletimiz böyle genelde...
Arada bir geliyor bende böyle sepete attım sonra 245KF ekliyeyim dedim gitti.
200'e çözdüm airpodsu knk 0 ayarında ister misin sen deKaçak Xiaomi telefonum var onun içinde para biriktirip almıştım Baba parası değil![]()
Yine güzel gayet hayırlı uğurlu olsun hocam. İlerde değişirsiniz bunun taksiti vs. bitince en kötü. Güle güle kullanın.soğutucu thermaltake yapıp çektim ya ssd ve işlemciyi değiştirmekle uğraşamadım
İşlemciyi ben konuyu açarken karıştırmışım 7500F altı segment sandım meğersem 7500F den iyiymiş bu 245KF ile %5 farkı var oyunda çok önemli değil açıkçası iş görür 7600 dengi gibi bir işlemci u225FSmokine yakışmamıştı ama adam indirime göre kıyafet giyiyor o kıyafet o kasaya yakışmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Smokine yakışmadı ama onu örnek olsun diye dedim hocam. Genel olarak tüm herkeste öyle.Smokine yakışmamıştı ama adam indirime göre kıyafet giyiyor o kıyafet o kasaya yakışmamıştı.
Çoklu çekirdek farkı var ya. Teklide hepsi çok yakın.İşlemciyi ben konuyu açarken karıştırmışım 7500F altı segment sandım meğersem 7500F den iyiymiş bu 245KF ile %5 farkı var oyunda çok önemli değil açıkçası iş görür 7600 dengi gibi bir işlemci u225F
Kesinlikle doğru diyorsun örnek olarak ben bak Abdullah abi 2 senedir MD sistem yapmıyor şimdi her konunun altında dır dır yapıcamSmokine yakışmadı ama onu örnek olsun diye dedim hocam. Genel olarak tüm herkeste öyle.
2000 TL'lik fark için çok büyük bir performans farkı yoktu gibi geldi bana yine de 245KF sağlam işlemci tabi doğruÇoklu çekirdek farkı var ya. Teklide hepsi çok yakın.
Kesinlikle doğru diyorsun örnek olarak ben bak Abdullah abi 2 senedir MD sistem yapmıyor şimdi her konunun altında dır dır yapıcam![]()