❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Hala ilk çıkanlardan md1 miydi 2 miydi neydi onla verilen TN panel LG'yi kullanıyorum :)
Bende MD2 yi almıştım arkadaş yardımıyla aylarca kullanmıştım. Phillips monitörün renkleri çok iyiydi.

bu tarz aşırı uygun paketler sadece al satcıya yarıyor hiçbir mantıg ıyok, bence tek tek takip edin toplayın
Abi uygun yapsa al satçıya yarıyor dersiniz uygun yapmasa bu kadar mı indirim yapabiliyorsun dersiniz. Hiçbir şey beğenmiyorsunuz. Napması lazım adamın? Yapcak bir şey yok öyle ya da böyle katlanıcaz. Adam gayet iyi sistem yapmış. Belki bot ve al satçıları önlemek için stokla ilgili 2-3 taktik yapılabilirdi ama bu sefer bilmeden direkt alcaklarda etkilenirdi. Bunun çözümü yok maalesef. Türkiyede durumlar böyle..

Abi uygun yapsa al satçıya yarıyor dersiniz uygun yapmasa bu kadar mı indirim yapabiliyorsun dersiniz. Hiçbir şey beğenmiyorsunuz. Napması lazım adamın? Yapcak bir şey yok öyle ya da böyle katlanıcaz. Adam gayet iyi sistem yapmış. Belki bot ve al satçıları önlemek için stokla ilgili 2-3 taktik yapılabilirdi ama bu sefer bilmeden direkt alcaklarda etkilenirdi. Bunun çözümü yok maalesef. Türkiyede durumlar böyle..
bu kadar mı indirim yapıyorsunuz ben hiç demedim ama, diyen arkadaşlar varsa haklısınız ...

Uygunsuz davranış
yok knk konuşcam sana özel stok açıcaklar elleriyle getirip prize kadar halledicekler yeter ki sen o güzel canını sıkma canım kardeşim
Sen nasıl hayatsız boş bir insansın tamam en havalı sensin insanları dikkate almayıp dalga geçen sensin aferin sana böyle devam et bir daha da bana knk deme hadi yaylan hayatsız ucube

bu kadar mı indirim yapıyorsunuz ben hiç demedim ama, diyen arkadaşlar varsa haklısınız ...
Pc hocası smokin sistem çıkarmıştı çok fiyat farkı yoktu herkes smokine yakışmadı şöyle böyle "bu kadar mı? indirim olur bu indirim mi?" bir ton laf söyledi. Bizim milletimiz böyle genelde...

Pc hocası smokin sistem çıkarmıştı çok fiyat farkı yoktu herkes smokine yakışmadı şöyle böyle "bu kadar mı? indirim olur bu indirim mi?" bir ton laf söyledi. Bizim milletimiz böyle genelde...
son smokin sistem daha ucuz olabilirdi o konuda eleştiriler doğruydu birkaç gün önce aynısını vatan tekrar çıkardı ram fiyatları daha da uçmasına rağmen

son smokin sistem daha ucuz olabilirdi o konuda eleştiriler doğruydu birkaç gün önce aynısını vatan tekrar çıkardı ram fiyatları daha da uçmasına rağmen
Onu örnek olsun diye vermiştim hocam. Genelde çok büyük indirimler olmadıkça beğenilmiyor. Smokin dediğiniz gibi ama vatanla bir çakışma yaşadı avantajı yoktu pek.

40-50 bandına itopyadan sistem önerisi olan var mı acaba buna yetişemedik malum, bilgisayarsızken alayım. Bilmiyorum sabahtan beri elimde telefon takip ediyorum adamlar 1 dakika içinde ben adres bilgisi, kart bilgisi yazana kadar yalayıp yutuyor sitenin fedaileri olmuşlar

STOK GELDİ KOŞUN
1764002846038.webp

Teşekkürler @Abdullah Hacıgül

indirim harika. ona kimse bence laf etmemeli abdullah abiye saygısızlık olur ama keşke biraz daha stok olabilseydi veya yarım saatte +50 +50 gibi stok artabilseydi ki alabilseydik çoğu kişi alamadı. muhtemelen al satcılar eritti çünkü 10 dakika olmadan stok bitti özelleştirmelere zaten 10dk anca bakıp karar veriyoruz. abdullah abi yanlış anlamasın hakaret etmiyorum keşke stok eklense veya ilerde bu tarz sistem yapcak olursanız fp olduğuna eminseniz 100 stok olcak ise 20 dakikada bir +50 +50 gibi eklenebilir

Geri