Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-G 9 Lol Valorant düşük Fps

Berkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet Demirtaş
Dün DA-G 9 sistemini alıp güncellemelerini yaptım, pcyi Cyberpunk da test ettim Dlss kalite açık rtx ultrada 120-130 fps alıyorum bir sıkıntı yok, fakat lol valorant gibi oyunlarda görece düşük fps alıyorum valorant 250 civarı lol ise daha da düşük 150 200 arası gidip geliyor 100ü bile görüyor. Ne yapabilirim sorun nedir ?

Ekler

• hartaa.png
    hartaa.png
    552.3 KB · Hit: 57

OldSix

80+
Dün DA-G 9 sistemini alıp güncellemelerini yaptım, pcyi Cyberpunk da test ettim Dlss kalite açık rtx ultrada 120-130 fps alıyorum bir sıkıntı yok, fakat lol valorant gibi oyunlarda görece düşük fps alıyorum valorant 250 civarı lol ise daha da düşük 150 200 arası gidip geliyor 100ü bile görüyor. Ne yapabilirim sorun nedir ?
Lol grafik ayarların hangi ayarda

Öğrenen_biri

80+ Bronze
g-sync açık mı? bende açıkken düşük fps veriyordu. Güç ise dengeli modunda benim performans veya nihai moduna gerek duymuyorum.

Berkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar ultrada lol valorantta, gsync açık değil.

Son düzenleme:

Berkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zaman olmuş konuyu unutmuşum :D Kendim sorunu çözdüm. Yeni pc alıp bu sorunu yaşayan varsa eğer Chipset ve BİOS u güncellesin sorun çözülüyor. Mağazaya kurulum ücreti verdiğiniz zaman bile en güncel sürümü yüklemiyorlar, sizin güncellemeniz gerek.

Top Bottom