Neler Yeni

Çözüldü✓ DA G10 hazır sistem hakkında

militania

80+
Bütçe
35000
Bu sistemi sıvı soğutma, ssd ve ram yükseltmesiyle 34k TL'ye almayı planlıyorum. Fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyi sistem öneriniz var ise paylaşırsanız memnun olurum.
Max bütçem 35k tl.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Bu sistemi sıvı soğutma, ssd ve ram yükseltmesiyle 34k TL'ye almayı planlıyorum. Fiyatına değer mi? Aynı fiyata daha iyi sistem öneriniz var ise paylaşırsanız memnun olurum.
Max bütçem 35k TL.
bir tık fazla gibi bence sıvı soğutma yerine thermalright peerless assassin daha güzel olur hem daha uyguna gelmiş olur

militania

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu almayı düşünüyordum fazla gelir gerek yok diyorsanız farklı bir şey alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu almayı düşünüyordum fazla gelir gerek yok diyorsanız farklı bir şey alabilirim.
Bence ileriye dönük alınabilir hem yeni işlemciye geçsen bile soğutucu ihtiyacın kalmaz.

militania

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam teşekkürler. Genel sistem hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyata değer alınır mı? Ekran kartının gigabyte olması biraz tereddüte düşürdü ısınıyor diyenler olmuş başka yerlerde. Sorun çıkarır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom