Neler Yeni

DA-G3 Sistem Kutu Ufak Darbeli

rookie27

80+ Gold
Yok hocam ne imzası adam teslimat kodu bile sormadı ya başkasına verselerdi bilgisayarı ? Ayrıca keşke kağıt olsa ıslak imza benim olmadığı için haklılık payım daha da artardı.
İlginç hocam gerçekten yaptıkları saçmalık.
Ama çok büyük bir darbe yok orada köpük olur zaten video çekerek açabilirsin kutuyu bir şey olmaz.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
İlginç hocam gerçekten yaptıkları saçmalık.
Ama çok büyük bir darbe yok orada köpük olur zaten video çekerek açabilirsin kutuyu bir şey olmaz.
Hem satıcı firma hem kargo firması ilgisiz olunca çok çekindim ondan post açma gereği duydum. Video çekerek açacağım zaten ilk o kısmı göstererek.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Fotoğrafta gözüktüğü gibi ufak bir zedelenme olmuş, karton köpük bulunuyor mu içerisinde bileşenlere zarar gelme ihtimali varsa kutuyu açmadan kargoya mı götürmeliyim ? Kargocu teslimat kodu soracak sanarken asansörden bırakıp gitti, inceleyemedim o yüzden. Ne yapmalıyım, açarsam ve hatalı parça olursa kutu hatasını gördüğüm için problem olabilir mi ?
@Abdullah Hacıgül Hocam sistem için teşekkürler sizce açayım mı ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bunlar normal şeyler zaten içinde köpük var hiç bir şey olmaz merak etmeyin.

Schämell

80+
Videoya mutlaka çekeceğim zaten, umarım sorun yoktur. UPS Türkiye'nin ne kadar leş bir firma olduğu görmüş bulunduk kutu darbesinden değil iş ahlakından dolayı. Adam asansörden kutuyu çıkarıp koydu suratımı bile görmeden adımı söyleyip gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adana'da oturuyorum.
Bende istanbula 6-7 saat uzakta oturuyorum da uzun yolculukta darbe oranı ne kadar diye merak ettim.

~KİNG~

80+ Bronze
Böyle durumlarda, teslim alırken kutuyu kontrol ediniz , varsa ezilme darbe vs… tutanak tutturunuz.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
Böyle durumlarda, teslim alırken kutuyu kontrol ediniz , varsa ezilme darbe vs… tutanak tutturunuz.
Neden olmadığını söyledim, adam kutuyu koyup asansöre geri bindi gitti kod soracak diye bekliyordum inceleme fırsatım olmadı.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
Top Bottom