Neler Yeni

DA - G3 sisteminin 500 stok sayısının bitiğini nasıl anlarım?

G4SSAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Karlangıç
Evet başlıktada sorduğum gibi DA - G3 Sistemini alacaktım fakat stok yok yazısı çıktı. İzlediğim videoda 500 adet stok bitmesi durumda fiyat artıp halen satışa devam edilir denilmişti. Yani uzun lafın kısası indirimli stok sayısı bittiği zaman aşağıdaki 7.999tl olan fiyat artarmı? yoksa sonsuza dek bu şekilde stok yok yazısı kalırmı? Ona göre stok yenilenmesini bekleyip F5 Atacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim (İlk defa konu açıyorum umarım yanlış yere açmamışımdır.)

G4SSAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Karlangıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stokta yok yazısını gördüğün zaman. Stoğa gelince bug olmazsa yazı neden çıksın?
Benim tam olarak merak ettiğim şey şu hani bu bilgisayarın stok sayısı 100 , 100 yenileniyormuş ya örneğin totelde 500 adet indiirmli stok var. 300 stok yenilenmiştir yenilenmeye hazır 200 stok daha vardır ve bekletiyorlardır misal bunu nasıl anlarım? Mantiken toplamda 500 adet olan indirimli sayısı bitince fiyat artıp satışa devam etmezmi ?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Benim tam olarak merak ettiğim şey şu hani bu bilgisayarın stok sayısı 100 , 100 yenileniyormuş ya örneğin totelde 500 adet indiirmli stok var. 300 stok yenilenmiştir yenilenmeye hazır 200 stok daha vardır ve bekletiyorlardır misal bunu nasıl anlarım? Mantiken toplamda 500 adet olan indirimli sayısı bitince fiyat artıp satışa devam etmezmi ?
Fiyat bazen aynı kalıyor bazen artıyor. Onun hakkında bilgim yok.

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
500 stok bitti diye bi açıklama yapılmadı bende sürekli f5 atıyorum

Top Bottom