Kurtaslanlar
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Zor çünkü diğer illerden gelende olcakHocam Ankara'dakine 7 7.30 gibi gitsem yetişirmiuim sizce?
Zor çünkü diğer illerden gelende olcakHocam Ankara'dakine 7 7.30 gibi gitsem yetişirmiuim sizce?
Bende zaten Karabük'ten geleceğim erkenden sıra yazdırma muhabbeti falan varmış durduk yere yol parası vermeyelimZor çünkü diğer illerden gelende olcak
Bende zaten Karabük'ten geleceğim erkenden sıra yazdırma muhabbeti falan varmış durduk yere yol parası vermeyelim
Ben alamadimben yarın arkadaşımın yanında beylikdüzüne gidicem. Alamayan varsa onun için alabilirim.
Yetişemezsin. Baksana 5te sıra doluyorHocam Ankara'dakine 7 7.30 gibi gitsem yetişirmiuim sizce?
Delirdim artık ya bende bu gece 12 gibi yola çıkıp 2 2.30 orda olmayı düşünüyorumSabah baktım dalga olsun diye, Ankara mağazasına bazıları şimdiden gitmiş, halbuki sistem Pazartesi satışa çıkacak.![]()
Umarım alabilirsin.Delirdim artık ya bende bu gece 12 gibi yola çıkıp 2 2.30 orda olmayı düşünüyorum
Teşekkürler karabükten geliyorum umarım durduk yere yol parası vermem.Umarım alabilirsin.
Nereden geliyorsun?
Umarim.Teşekkürler karabükten geliyorum umarım durduk yere yol parası vermem.
Liste olayı yok sırayla giriliyor.Sırayı kimr yazdırıyoruz ismimizi