DA-G5 Alanlar Memnun Mu?

g0rkem

80+
Reaksiyon skoru
59
Bütçe
11000
selam arkadaslar ben de bu sistemi almis olan biri olarak birlikte sistem hakkinda konusmak istedim , iyi yanlari kotu yanlari degistiginiz bir sey vs. var mi yazarsaniz sevinirim

Bence sistem fiyatina gore iyiydi fakat valorant'da bile alt tab yaparken oyun bazen kapaniyor ekran karti surucusu coktu diye. Bilgisayar kendi kendine kapanabiliyo valorant optimizasyonundan da olabilir idk. Ama amd 3050nin rakibi bile degilken sacma sacma hatalari cok.

(kategori yanlis olabilir)

Bahsettıgınız sorun ramlerden de kaynaklanıyor olabilir ekran kartı temız kurulum yapın valorantı tekrar yukleyın bır de biostan herhangi bir islem yaptınız mı? Ayrıca cokme sorunu AMD'de diğer uygulamaalrdan kaynaklı olabiliyor valorant oynarken acık dığer programlara bakın ben 6600XT ile suana kadar hata almadım mesela 10 gün oldu sanırım

Bahsettıgınız sorun ramlerden de kaynaklanıyor olabilir ekran kartı temız kurulum yapın valorantı tekrar yukleyın bır de biostan herhangi bir islem yaptınız mı?
Ram Mhzlerini ve secure boost muydu neydi onlari acmistim sadece
Post automatically merged:

Ekran karti temiz kurulumu DDU dan silerek tekrar yuklemeyi mi bahsediyosunuz
Post automatically merged:

Bahsettıgınız sorun ramlerden de kaynaklanıyor olabilir ekran kartı temız kurulum yapın valorantı tekrar yukleyın bır de biostan herhangi bir islem yaptınız mı? Ayrıca cokme sorunu AMD'de diğer uygulamaalrdan kaynaklı olabiliyor valorant oynarken acık dığer programlara bakın ben 6600XT ile suana kadar hata almadım mesela 10 gün oldu sanırım
ilk haftalar bende de bir sey yoktu 1 2 ay sonra oldu

Geri