Önce arasın sonra sistem gelmez parayı geri almaya çalışırSiparişlere düştüyse sipariş koduyla eft yap kalanı
Suan baktim siparislerde gozukmuyor ama para cekildi hesabimdan sistem yerine 0.35 kuruş alindi gozukuyordu kurulum ucreti 59 tl toplam 59.35 tl çekilmiş hesaptanSiparişlere düştüyse sipariş koduyla eft yap kalanı
Ss almisimSuan baktim siparislerde gozukmuyor ama para cekildi hesabimdan sistem yerine 0.35 kuruş alindi gozukuyordu kurulum ucreti 59 TL toplam 59.35 TL çekilmiş hesaptan
Siparişlere düştüyse ödeme almadan sistem göndermezler. Bu sefer alabilecekken alamaz.Önce arasın sonra sistem gelmez parayı geri almaya çalışır
Siparislere dusmemis ama odeme almis sistem icin 0.35 kurulum ucreti 59Siparişlere düştüyse ödeme almadan sistem göndermezler. Bu sefer alabilecekken alamaz.
İtopya iletişime mesaj atayım mı?Siparişlere düştüyse ödeme almadan sistem göndermezler. Bu sefer alabilecekken alamaz.
Bro siparis kismina dusmedi iptal edebilirler amaa ben sistemi aldim parasini odeyip almak istiyorum zaten kimsenin hakkı uzerimde kalmasin sadece sistemi ayni fiyattan almak istiyorum @Abdullah HacıgülÇaktırmayaydın iyidi
Valla raziyim odemeye sistemi yollasinlar daİtopya eve pos cihazı gönderir gene bırakmaz o parayı bence
Şansızlık resmen bir deneyin şansınızı umarım satış linki gönderirlerBro siparis kismina dusmedi iptal edebilirler amaa ben sistemi aldim parasini odeyip almak istiyorum zaten kimsenin hakkı uzerimde kalmasin sadece sistemi ayni fiyattan almak istiyorum @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla raziyim odemeye sistemi yollasinlar da
Hocam simdi iletisime mesaj attim abdullah abiye kendimi duyurmaya calisiyorum ama gormuyor sanirim yemek mi yiyor ki acaba sistem yayinlama keyfinden sonra )Şansızlık resmen bir deneyin şansınızı umarım satış linki gönderirler