Neler Yeni

DA - GT1 Fiyat/Performans ?

DA-GT1 F/P ?

• Beğendim

• Beğenmedim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Lowe

80+ Bronze
Farkındayım bu başlık altında aşırı fazla konu açıldı ve bir çok insan uyarı ve ban aldı. Önyargılı davranmadan önce nerdeyse hemen hemen herkes ekran kartı fiyatları düşüşte bu fiyata bu pc pahallı gibi hitamlarda bulunmuş. Ben sadece Anket yapmak istedim. ''Beğendim'' ve ''Beğenmedim'' Beğendim (Fiyatı Makul Alınabilir) Beğenmedim(Fiyatı Biraz Daha Ucuz Olabilirdi) sadece Ankete kaılım olursa sevinirim Hayırlı Akşamlar

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben beğendim, bence güzel olmuş.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Farkındayım bu başlık altında aşırı fazla konu açıldı ve bir çok insan uyarı ve ban aldı. Önyargılı davranmadan önce nerdeyse hemen hemen herkes ekran kartı fiyatları düşüşte bu fiyata bu pc pahallı gibi hitamlarda bulunmuş. Ben sadece Anket yapmak istedim. ''Beğendim'' ve ''Beğenmedim'' Beğendim (Fiyatı Makul Alınabilir) Beğenmedim(Fiyatı Biraz Daha Ucuz Olabilirdi) sadece Ankete kaılım olursa sevinirim Hayırlı Akşamlar
Sistem fp fakat Abdullah Hacıgül'ün diğer sistyemlerine bakarsak ortalama altı.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani 2060'lı hali iyi gibi ama 1660S'li hali daha ucuz olabilirdi en azından DA sistemlerine bakarsak bu sistem biraz geride kaldı.

Flamesa

80+ Silver

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Böyle konuların sonunda kavga çıkacağını bile bile neden ısrarla açıyorsunuz. Herkes fikrini belirtti, olay sakinlemişken neden daha da forumu kışkırtıyorsunuz anlam veremiyorum.

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Beğendim, 2 saat önce sipariş verdim 2060 versiyonunu

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,111
İsim
Cicikuş
Böyle konuların sonunda kavga çıkacağını bile bile neden ısrarla açıyorsunuz. Herkes fikrini belirtti, olay sakinlemişken neden daha da forumu kışkırtıyorsunuz anlam veremiyorum.
adam haklı beyler dağılın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse benim şahsi fikrim abdullah abi sistemin fiyatını gelecekteki piyasayı düşünerek yapmamış. şimdiki piyasaya göre yapmış. şimdi kartların fiyatları düşüyor ama kendiniz aynı sistemi sıfır toplasanız gene daha pahalıya geliyor bu yüzden hala F/P Bir dir benim gözümde. hem diğer RTX 2060 lı sistemlerdende ortalama 500-600TL daha ucuz. daha ne bekliyorsunuz? diğer RTX 2060 lı sistemlerden ortalama 500-600TL ucuz olduğu halde F/P değil diyorsunuz. kalitedende bir şaşma yok. gene kaliteli parçalar var. kısacası sistem iyi benim gözümde. neyse ben gene her yerde yaptığım gibi uzattıkça uzattım mesajımı o.O2o.O2o.O2

Son düzenleme:

forza11

80+ Bronze
Doğmamış çocuğa don biçmek diye bir atasözü var. Gelecekteki piyasaya göre bugün nasıl fiyat olacak?

ozerpeker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
özer peker
adam haklı beyler dağılın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse benim şahsi fikrim abdullah abi sistemin fiyatını gelecekteki piyasayı düşünerek yapmamış. şimdiki piyasaya göre yapmış. şimdi kartların fiyatları düşüyor ama kendiniz aynı sistemi sıfır toplasanız gene daha pahalıya geliyor bu yüzden hala F/P Bir dir benim gözümde. hem diğer RTX 2060 lı sistemlerdende ortalama 500-600TL daha ucuz. daha ne bekliyorsunuz? diğer RTX 2060 lı sistemlerden ortalama 500-600TL ucuz olduğu halde F/P değil diyorsunuz. kalitedende bir şaşma yok. gene kaliteli parçalar var. kısacası sistem iyi benim gözümde. neyse ben gene her yerde yaptığım gibi uzattıkça uzattım mesajımı o.O2o.O2o.O2
Kaliteli parçalar var bu doğru ama bir önceki 2060lı sistem daha kaliteliydi. Özellikle kasa ve psu tarafında. Ayrıca msi 2060 modeli daha iyi soğutma konusunda. Gerçi geçen zaman diliminde döviz kurundaki artışı göz önüne alırsak bence yine de f/p sistem olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,599
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom