Kulaklık olabilir sanırım güzelMouse hariç xdd
Hangisine ihtiyacın varsa onu alArkadaslar daha demin aradilar kargo gec geldigi icin hediye vereceklerini soylediler. 3 tane secenek sundular. Asus ac58, red dragon h220, asus cerberus mouse hangisini almaliyim?
Saçma soru olmuşArkadaslar daha demin aradilar kargo gec geldigi icin hediye vereceklerini soylediler. 3 tane secenek sundular. Asus ac58, red dragon h220, asus cerberus mouse hangisini almaliyim?
Asus ac58 ne ise yariyor tam olarak?Hangisine ihtiyacın varsa onu al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saçma soru olmuş
asus ac58 alArkadaslar daha demin aradilar kargo gec geldigi icin hediye vereceklerini soylediler. 3 tane secenek sundular. Asus ac58, red dragon h220, asus cerberus mouse hangisini almaliyim?
bilgisayarı wifili yapıyorAsus ac58 ne ise yariyor tam olarak?
Hocam nasıl anlatsam bekleyin 2dkAsus ac58 ne ise yariyor tam olarak?
Hocam aralarında en mantıklı seçenek ac58 sen onu alAsus ac58 ne ise yariyor tam olarak?
Ac58Arkadaslar daha demin aradilar kargo gec geldigi icin hediye vereceklerini soylediler. 3 tane secenek sundular. Asus ac58, red dragon h220, asus cerberus mouse hangisini almaliyim?
asus ac58 al
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarı wifili yapıyor
Asus aldim zaten ama belki daha mantikli bir sey vardir diye sormustum tesekkurlerasus al en kötü satarsın
Aralarında en mantıklısı o iyi wifi adaptörler pahalı çünküAsus aldim zaten ama belki daha mantikli bir sey vardir diye sormustum tesekkurler
Yok ihtiyacim var zaten ama faturayi alirimac58 veya kulaklık alırdım ben ac58'in faturasını da iletsinler geri ödemeye başvur