beyler bence 2 tane 5k civarı sistem yaptı kesinlikle 5k altına sistem çıkartıp önceden alanları pişman etmeyecektir o yüzden 4.3k ve altı bekliyorum çünkü yaz tatili yüksek bütçe PC çıkarmaz. Çok düşük çıkarmayacağına göre 3 -3.5k da olmıcak benim fikrim böyle 2 dir benzer sistem yapıyor zaten bir daha yapmaz rezimi de alayım #Rez
83. rezleşme#rez 5k
83. rezleşme
knk ama bak şimdi bundan önceki 2 sistem 5k bandında oldu ve abdullah abi her yaz bu zamanlar f/p uygun bütçeli daha çok kesime hitap eden sistem yapar sence de 5k çıkması saçma olmaz mıaynen
7 civarı düşünüyorum parçalar hiç ucuz değil ve alacak kişilerede h.o olsun simdidenda nın yeni çıkaracağı sistem kaç para bandında olur sizce 3000 4000 olmayacağı kesin heralde 6000 olurmu sizce kaç olur
7 civarı düşünüyorum parçalar hiç ucuz değil ve alacak kişilerede h.o olsun simdiden
+neresi değil
Kendi söyledi dostum çok ucuz olmayacakmış ama f/p olacakmışknk ama bak şimdi bundan önceki 2 sistem 5k bandında oldu ve abdullah abi her yaz bu zamanlar f/p uygun bütçeli daha çok kesime hitap eden sistem yapar sence de 5k çıkması saçma olmaz mı
çok ucuz demiyorumKendi söyledi dostum çok ucuz olmayacakmış ama f/p olacakmış