@Abdullah Hacıgül ek stok versen bize ne olur ya bitti bu
Aynen dostum @Windows 11 aşığıyım bize her ay düzenli olarak 10000 dolar + KDV ücret yatırdığı için onu ödüllendirmek istedik.Ben çoğu sistemin konusunu ilk açardım ve hiçbir zaman Ana konu vermezlerdi. Hatta üstüne sistemi eleştirenlere ban atılırdı ve konu kilitlenirdi.
Gerçekten harika adaletmiş.
Belli.Aynen dostum @Windows 11 aşığıyım bize her ay düzenli olarak 10000 dolar + KDV ücret yatırdığı için onu ödüllendirmek istedik.
Abi bu gerçek olabilir mi (!)Aynen dostum @Windows 11 aşığıyım bize her ay düzenli olarak 10000 dolar + KDV ücret yatırdığı için onu ödüllendirmek istedik.
Abi stok konusunda sana erkenden atılmış diyorlar modsun diyeAynen dostum @Windows 11 aşığıyım bize her ay düzenli olarak 10000 dolar + KDV ücret yatırdığı için onu ödüllendirmek istedik.
Abi 1 tavuk dönere aynı işi yaparım anlaştık mı?(!)Aynen dostum @Windows 11 aşığıyım bize her ay düzenli olarak 10000 dolar + KDV ücret yatırdığı için onu ödüllendirmek istedik.
Yerli yerinde valla.Hocam ANa konu H.oAbi bu gerçek olabilir mi (!)
Alıntıyı görüntüle
pclerde mining virüs var sizi hacklemeye çalışıolar kanmaın (!)Abi bu gerçek olabilir mi (!)
Alıntıyı görüntüle
Sistemi eleştirenler asla ban yemez. Anca yalan ve iftira atanlar banlanır, bu yorum gibi.Ben çoğu sistemin konusunu ilk açardım ve hiçbir zaman Ana konu vermezlerdi. Hatta üstüne sistemi eleştirenlere ban atılırdı ve konu kilitlenirdi.
Gerçekten harika adaletmiş.