Arkadaşlar bende sistemin uygun fiyatlı versiyonunu kaçırıp bu şekilde almayı düşünenlerdenim. Sadece kasayı alacağım bir özelleştirilecek anakart gibi duruyor. Burda mATX kasalardansa yüzey alanının genişliğinin (sıcaklık dağılımı) ve daha ek PCLe ve Ram slotu olmasında dolayı daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Belki ek PCLe yuvasına Capture Kart takabilirim. Sizin tavsiyeniz ne olur? Saygı çerçevesinde her türlü yoruma açığım. Ana kart en ucuz seçenek Gigabyte B550M S2H da olabilir en pahalı seçenek Asus Tuf Gaming B550-Pro da ama hangisini neden tercih etmeliyim (fiyat farkı olmadığını düşünürsek en iyi B550 alternatifi hangisi?)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda böyle bir saçma cümle olmuş;"-Burda mATX kasalardansa yüzey alanının genişliğinin (sıcaklık dağılımı) ve daha ek PCLe ve Ram slotu olmasında dolayı daha avantajlı olacağını düşünüyorum."
Meal olarak anlatmak istediğim "-Burda mATX anakartlardansa yüzey alanının genişliğinin (sıcaklık dağılımı) ve daha ek PCLe ve Ram slotu olmasında dolayı ATX anakartların daha avantajlı olacağını düşünüyorum."
Merhaba,
Birkaç arkadaşın karın ağrısı olduğu bildirimini aldığım için açıklama gereksiniminde bulunuyorum.Donanımarşivi forum sayfasını bugün ilk defa kullandım ve attığım bir post sonucunda bazı arkadaşların “Fırsatçı” gibi ithamlarıyla karşılandım. Buranın ne denli zayıf ve kalitesiz insanların olduğu bir platform olduğunun farkında değildim.Donanım arşivi F/ P ürünü denk gelip aldıktan sonra incehesapta benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim ve siparişini geçtim.Dolayısıyla burdan satın aldığım ürün boşa çıktı.Bende belki ürünü alamayıp şuan yüksek fiyattan almak zorunda olan kardeşlerim vardır diye geri iadesini yapmak yerine buraya piyasa fiyatının altında bir fiyata koyma düşüncesi edindim.Bunuda bu konu altında gayet iyi bir uslupla belirttiğimi düşünüyorum. Ama ne yazıkki ticaret mantığını kafasında oturtamamış ve tahminimce hayatta belli bir mertbeye ulaşamayan bir kaç kendini zeki sanan arkadaşımızın saçma sapan ithamlarını maruz kaldım. Lütfen herkesi, kendiniz ya da tanıdığınız 1-2 bin türk lirası gibi fiyatların peşinden koşup birşeyler elde etmeye çalışan insanlar ile karıştırmayınız.Bunların dışında “İnşallah elinde patlar” “Amin” gibi yazıları yazan arkadaşları kınayıp herkesi doğru üslüba davet ediyorum.İnternete koyduğum fiyatın ne olduğunu sormadan, iğrenç atıflarda ve ithamlarda bulunup kendince insanların üstünü karalamaya çalışmayın lütfen. Bu konu başlığı altındaki son post yorumumdur.Tavsiyem ise böyle platformları daha verimli kullanıp yorum yaparken adab-ı muaşeret kuralları içerisinde insanlara cevap vermeniz i-dir. Kalın sağlıcakla..
Sitede 3060 ti ekran kartı 6 sistem daha ver ve bunlar 3060ti stoğu bitti diye 3060 yapmışlar ekran kartını yakında işlemci de Ryzen 5 3600 olur artık fiyatı da 12k olarak güncellenir.