Neler Yeni

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba,
Birkaç arkadaşın karın ağrısı olduğu bildirimini aldığım için açıklama gereksiniminde bulunuyorum.Donanımarşivi forum sayfasını bugün ilk defa kullandım ve attığım bir post sonucunda bazı arkadaşların “Fırsatçı” gibi ithamlarıyla karşılandım. Buranın ne denli zayıf ve kalitesiz insanların olduğu bir platform olduğunun farkında değildim.Donanım arşivi F/ P ürünü denk gelip aldıktan sonra incehesapta benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim ve siparişini geçtim.Dolayısıyla burdan satın aldığım ürün boşa çıktı.Bende belki ürünü alamayıp şuan yüksek fiyattan almak zorunda olan kardeşlerim vardır diye geri iadesini yapmak yerine buraya piyasa fiyatının altında bir fiyata koyma düşüncesi edindim.Bunuda bu konu altında gayet iyi bir uslupla belirttiğimi düşünüyorum. Ama ne yazıkki ticaret mantığını kafasında oturtamamış ve tahminimce hayatta belli bir mertbeye ulaşamayan bir kaç kendini zeki sanan arkadaşımızın saçma sapan ithamlarını maruz kaldım. Lütfen herkesi, kendiniz ya da tanıdığınız 1-2 bin türk lirası gibi fiyatların peşinden koşup birşeyler elde etmeye çalışan insanlar ile karıştırmayınız.Bunların dışında “İnşallah elinde patlar” “Amin” gibi yazıları yazan arkadaşları kınayıp herkesi doğru üslüba davet ediyorum.İnternete koyduğum fiyatın ne olduğunu sormadan, iğrenç atıflarda ve ithamlarda bulunup kendince insanların üstünü karalamaya çalışmayın lütfen. Bu konu başlığı altındaki son post yorumumdur.Tavsiyem ise böyle platformları daha verimli kullanıp yorum yaparken adab-ı muaşeret kuralları içerisinde insanlara cevap vermeniz i-dir. Kalın sağlıcakla..
Aldığın fiyattan sat o zaman? Ne diye üstüne 1000 koyup satıyorsun?

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
DA S1 şu anki fiyattan alınır mı sizce

YiğitAysul

80+ Silver
Sesimi duyup anakart özelleştirmesi eklemişler ama fiyat farkları biraz fazla

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ali Efe
yeni çıkacak sistem ryzen 5 5600x ve rx6600xt olup 8.999tl'ye çıkarsa sevinçten hastaneye kaldırılırım

Ariseks

80+ Gold
Sistem çok güzel fiyatı vardı ilk fiyatıda sonraki fiyatıda illa değişmek isteyen Rami satar yenisini alır bu sistem çok güzel olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni video geldi
Alıntıyı görüntüle
Link:
Ve konuda çok güzel video ve ürün linki var
Daha sistemi görmeden popüler konu olması için video yüklenmeden övüp övüp video geldiği gibi link konulup yayınlanmış bir konu değil

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Yeni video geldi
Alıntıyı görüntüle
Link:
Sistem çok güzel ama şu fiyatı ile alınır mı bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
turgay can
Sistem çok güzel ama şu fiyatı ile alınır mı bilemem.
Bence yeni sistem bu hafta içi çıkar. Çünkü videoda yeni sistem gelecek like atın beklemede kalın dedi

Muci46

80+ Bronze
Screenshot_2021-08-22-13-02-40-850_com.instagram.android.jpg
keske tekrar benzeri yapılsa :) bizde yararlanmis olsakk umarim görür

İceWolf

80+ Silver
Ben istiyorum ama İnstagramda görünmüyor bu paylaşım.

Top Bottom