Neler Yeni

Çözüldü✓ 40K Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan
Hem ddr4 hem 5600 işlemci üstüne windforce ekran kartını sana 44k'ya mı çıkardılar. Yazıklar olsun
Zaten f/p sistem çıktığı zaman al sadece vatandan , teknosa ve medimarktan sistem alınmaz zaten.
Örneğin şöyle güzel f/p bir sistem çıktı Web'e ya da mağazaya özel diyelim ki :
O zaman alabilirsiniz , mağazaya özelse telefondan arayıp da alabiliyorsunuz.
maalesef 44k çektiler. evimin yanı belki güzel bir sistem toplarlar dedim topladıkları sistem :D
önerileriniz ve zamanınızı ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
inşallah itopya vs vs de bu şekilde yapmaz da yarın sistemimi almış olurum diyelim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
maalesef 44k çektiler. evimin yanı belki güzel bir sistem toplarlar dedim topladıkları sistem :D
önerileriniz ve zamanınızı ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
inşallah itopya vs vs de bu şekilde yapmaz da yarın sistemimi almış olurum diyelim.
Siz direkt yazın ama forumlara , farklı forumlara da yazın.
En azından açılan konulara bakın , arama kısmına mesela 7500f 7700xt yazın vs.
Hayırlısı ve en güzeli olur hepimiz için İnşaAllah.
Yakın olsaydım ben de giderdim

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan
Siz direkt yazın ama forumlara , farklı forumlara da yazın.
En azından açılan konulara bakın , arama kısmına mesela 7500f 7700xt yazın vs.
Hayırlısı ve en güzeli olur hepimiz için İnşaAllah.
Yakın olsaydım ben de giderdim
inşallah hayırlısıyla bakalım yaaa ama yarın akşam son durum ile ilgili bi bilgi yazarım kim ne sistem öneriyor hangi sistem ne kadar not alıp burayada bi yazarım en azından mağaza fiyatları kafanızda az çok oturur

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
inşallah hayırlısıyla bakalım yaaa ama yarın akşam son durum ile ilgili bi bilgi yazarım kim ne sistem öneriyor hangi sistem ne kadar not alıp burayada bi yazarım en azından mağaza fiyatları kafanızda az çok oturur
Tekrardan konu açarsınız ya da buraya yazarsınız.
İsterseniz içinize sinen bir şey bulamadıysanız da beklersiniz benim gibi , belki daha f/p güzel bir şey çıkar 4070s vs

Satriani

80+ Bronze
amd'de ramler 6000mhz olması sanırım daha iyi oluyormuş bilginize.
Özelleştirecek olsam ben de kasa ve ssd olarak bunu seçerdim fakat bütçe 41'e kadar yükselmiş.
O bütçede 4070s sistem de alınabilir , hatta daha f/p 4070s de çıkabilir.
Pc hocası ilk çıktığında 33.999 tl özelleştirince 37k yapıyordu daha f/p idi ama 3k zam geldi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzyüze almayı düşünüyorsanız sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.
Medimarkt teknosa vb. bir yerse zaten kendi primleri için kendilerinin satması gerektiği şeyi satacaklardır.
Öve öve bitiremezler , olumsuz yönlerini söylemezler muhtemelen.
Size tavsiyem kendiniz böyle araştırın 1-2 sistem seçin yarın onlara bakın.
Maalesef o durum öyle olmuyor işte, satış politikası gereği hazır sisteme o parçaları koyuyolar ve anlayan insanların yükselteceğini biliyolar, sonra da fiyat o noktaya geliyor. 41K 'da 4070S sistem zaten var ama aynı şekilde SSD kötü, RAM düşük, kasa kötü. Onu da özelleştiriyosun ve 45-46K oluyor, yani bunun sonu yok.
Gerçek f/p sistem yok şu an zaten, bi' kaç hafta önceki fiyatlar üzerinden evet daha iyiydi ama gün geçtikçe buna da yapacak bir şey yok maalesef.

6400Mhz bi' sıkıntısı yok, muhtemelen gelecek BIOS güncellemeleri ile o taraftaki sıkıntıyı çözerler.
İlk aşamada 6000Mhz değerinde kullanılabilir.

• Beğen

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan
Tekrardan konu açarsınız ya da buraya yazarsınız.
İsterseniz içinize sinen bir şey bulamadıysanız da beklersiniz benim gibi , belki daha f/p güzel bir şey çıkar 4070s v
iyi akşamlar.
bugün 4 mağaza ziyaret ettim
gaming.gen. ve itopya. çokta bi yardımcı olmadılar açıkçası
game.garaj. ve .sin.erji. sistem önerisinde bulundular game.garajın. bulunduğu sistem çok daha mantıklı geldi o sistemi sipariş edicem gibi duruyor çok beklemenin de bi mantığı yok diye düşünüyorum her geçen gün fiyatlar arttığı için
sistemlerin fotoğrafını paylaşıyorum sizinde bi yorumunuzu bekliyorum.

iyi akşamlar.
game.garaj. ve .sin.erji. sistem önerisinde bulundular game.garajın. bulunduğu sistem çok daha mantıklı geldi o sistemi sipariş edicem gibi duruyor çok beklemenin de bi mantığı yok diye düşünüyorum her geçen gün fiyatlar arttığı için

Ekler

• pc sinerji.jpg
    pc sinerji.jpg
    183 KB · Hit: 13
  • pc gamegaraj.jpg
    pc gamegaraj.jpg
    84.4 KB · Hit: 14
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
iyi akşamlar.
Hayırlı akşamlar , özelleştirerek alacaksınız değil mi gamegaraj shark sistemi ?
Bir tane daha sistem var şu an ama gainward ekran kartı var ne kadar iyi bilmiyorum , shark sistem alacak olsam inno3d seçerdim.
Pişmanlık duymamanız adına biraz daha f/p sistem bekleyebilirsiniz isterseniz ama yine de sizin kararınız

Bilgisayarlardan çok anlamadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem
Shark sistemi alırsanız 1x16 ram ve hava soğutucu almadan özelleştirseniz bile yine 42k yapıyor.
Sonradan da yaklaşık 3k masraf yapacaksınız toplam 45k , bence biraz fazla..
O yüzden f/p sistem bekliyorum ben de..
En azından 42-43k vereceksem daha kaliteli bileşen olsun diye :(
Ben de çok kararsız kalıyorum , pirince giderken bulgurdan olmasak iyi

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan
Hayırlı akşamlar , özelleştirerek alacaksınız değil mi gamegaraj shark sistemi ?
Bir tane daha sistem var şu an ama gainward ekran kartı var ne kadar iyi bilmiyorum , shark sistem alacak olsam inno3d seçerdim.
Pişmanlık duymamanız adına biraz daha f/p sistem bekleyebilirsiniz isterseniz ama yine de sizin kararınız

Bilgisayarlardan çok anlamadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem
Shark sistemi alırsanız 1x16 ram ve hava soğutucu almadan özelleştirseniz bile yine 42k yapıyor.
Sonradan da yaklaşık 3k masraf yapacaksınız toplam 45k , bence biraz fazla..
O yüzden f/p sistem bekliyorum ben de..
En azından 42-43k vereceksem daha kaliteli bileşen olsun diye :(
Ben de çok kararsız kalıyorum , pirince giderken bulgurdan olmasak iyi
sistemi en özelleştirebildiğim hali bu maalesef özelleştirilmemiş halini link olarak atıcağım birazdan.
inno 3d twin x2 sadece isim ve marka farklı galiba doğrumuyum özellik vs aynı galiba çok ta takip edemiyorum artık :D
birde beni benden alan kısım birazda ana kart oldu diyebilirim argb destekli olması wifi modülü için ayrı bi yeri olması (eğer alıp takarsam) o yüzden binevi soğutucuyu argb aldım diyebilirim ram konusuna gelirsek ortalama 2 ayda 1 adet 16 gb ram ekleme planım var 4 slotlu olması ayrı bir şey tabiii.
senin önerdiğini kontrol ettim öncelikle oda güzel bir sistem ama dediğim gibi anakart biraz beni cezbetti diyebilirim yorumlarına baktığımda tavsiye edilen aynı zamanda donanım arşivinin de önerdiği bir anakart olduğunu gördüm o yüzden birazda gamegaraj sistem diyor gibiyim :D
ekran kartı inno daha iyi bir marka başka bir farkı yok diyorsan innoya çevirebilirim tabiii

sistemi en özelleştirebildiğim hali bu maalesef özelleştirilmemiş halini link olarak atıcağım birazdan.
inno 3d twin x2 sadece isim ve marka farklı galiba doğrumuyum özellik vs aynı galiba çok ta takip edemiyorum artık :D
birde beni benden alan kısım birazda ana kart oldu diyebilirim argb destekli olması wifi modülü için ayrı bi yeri olması (eğer alıp takarsam) o yüzden binevi soğutucuyu argb aldım diyebilirim ram konusuna gelirsek ortalama 2 ayda 1 adet 16 gb ram ekleme planım var 4 slotlu olması ayrı bir şey tabiii.
senin önerdiğini kontrol ettim öncelikle oda güzel bir sistem ama dediğim gibi anakart biraz beni cezbetti diyebilirim yorumlarına baktığımda tavsiye edilen aynı zamanda donanım arşivinin de önerdiği bir anakart olduğunu gördüm o yüzden birazda gamegaraj sistem diyor gibiyim :D
ekran kartı inno daha iyi bir marka başka bir farkı yok diyorsan innoya çevirebilirim tabiii
sistemin özelleştirilmemiş hali....

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu

sistemin özelleştirilmemiş hali....
Bence kasa değiştirilmeli , xpg ya da fsp yapılabilir. Ben acemiyim diğer arkadaşlar daha yardımcı olur , ben olsam fps seçerim.
inno3d marka adı , twin x2 model adı 2 fanlı , 600 lira farkla x3 var 3 fanlı.
anakartı çok araştırmadım ama 2 m2ssd slotu var
inno3d yabancı forumlarda ve yabancı youtube videolarında izlediklerime göre soğutması bir çok modelden iyi bir kart.
palit jetskram falan var ama bütçe artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan feyzi kaya
iyi akşamlar.
o ram az gelir ileride eklersin ama o sisteme o kasa düşük kalır bence

bende 4070/super yerine 7800xt almayı düşünüyorum fikrin nedir

• Beğen

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan

bende 4070/super yerine 7800xt almayı düşünüyorum fikrin nedir
şöyle ekran kartı konusunda kesinlikle rtx çiyim diyebilirim o yüzden onun hakkında bişey söyleyemem ama kasa konusunda katılıyorum ikinizede bi kontrol ediceğim
Bence kasa değiştirilmeli , xpg ya da fsp yapılabilir. Ben acemiyim diğer arkadaşlar daha yardımcı olur , ben olsam fps seçerim.
inno3d marka adı , twin x2 model adı 2 fanlı , 600 lira farkla x3 var 3 fanlı.
anakartı çok araştırmadım ama 2 m2ssd slotu var
inno3d yabancı forumlarda ve yabancı youtube videolarında izlediklerime göre soğutması bir çok modelden iyi bir kart.
palit jetskram falan var ama bütçe artıyor
inno 3d ye çevirdim tavsiye için sağol dediğim gibi limit 42 k kasa bile zorlıycak gibi duruyor bekledikçe f/p sistemler kayboluyor satılıyor donanım arşivi de 50 k lık bi sistem paylaştı muhtemelen bu yılın son sistemi... diğer yayıncılar için bişey söyleyemem ama kasayı değiştiremiycem gibi duruyor kasayı değiştirirsem fotoğraftaki siistemden bir şeyler düşmem gerekecek bilmiyorum tabii yine kararsız kaldık diyebilirim :) bu sistemi fotodaki gibi inno3d olarak sipariş edicem gibi duruyor yarını bekliyorum diyebilirim.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Jiyu
şöyle ekran kartı konusunda kesinlikle rtx çiyim diyebilirim o yüzden onun hakkında bişey söyleyemem ama kasa konusunda katılıyorum ikinizede bi kontrol ediceğim

inno 3d ye çevirdim tavsiye için sağol dediğim gibi limit 42 k kasa bile zorlıycak gibi duruyor bekledikçe f/p sistemler kayboluyor satılıyor donanım arşivi de 50 k lık bi sistem paylaştı muhtemelen bu yılın son sistemi... diğer yayıncılar için bişey söyleyemem ama kasayı değiştiremiycem gibi duruyor kasayı değiştirirsem fotoğraftaki siistemden bir şeyler düşmem gerekecek bilmiyorum tabii yine kararsız kaldık diyebilirim :) bu sistemi fotodaki gibi inno3d olarak sipariş edicem gibi duruyor yarını bekliyorum diyebilirim.
Daha 14 aralık , 1-2 hafta daha sabret bence bütçeni zorlamak istemiyorsan.
Allah büyüktür , İnşaAllah hayırlı ve güzel bir kapı açılır.
Belki çok uyguna 4070s sistem gelmeyecektir fakat daha kaliteli olur ve belki 2x16 ram + hava soğutucu ile 42-43k olur..
Pc hocası 12 sisteminin 4070s hali olsa ve stokta uzun süre dursa harika olurdu

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ferdi can yılan
Daha 14 aralık , 1-2 hafta daha sabret bence bütçeni zorlamak istemiyorsan.
Allah büyüktür , İnşaAllah hayırlı ve güzel bir kapı açılır.
Belki çok uyguna 4070s sistem gelmeyecektir fakat daha kaliteli olur ve belki 2x16 ram + hava soğutucu ile 42-43k olur..
Pc hocası 12 sisteminin 4070s hali olsa ve stokta uzun süre dursa harika olurdu
evet gerçekten ps hocası harika olurdu. bekleme konusunda inşallah beklerim yaa biraz sabırsızım diyebilirim. yaklaşık 2 aydır da şu toplamalar hakkında bilgi topla fiyat topla derken kafayı bozduk iyice. o yüzdende biraz hızlı davranıyorum.

• Beğen
Top Bottom