Neler Yeni

Çözüldü✓ 40K Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ferdi can yılan
Hem ddr4 hem 5600 işlemci üstüne windforce ekran kartını sana 44k'ya mı çıkardılar. Yazıklar olsun
Zaten f/p sistem çıktığı zaman al sadece vatandan , teknosa ve medimarktan sistem alınmaz zaten.
Örneğin şöyle güzel f/p bir sistem çıktı Web'e ya da mağazaya özel diyelim ki :
O zaman alabilirsiniz , mağazaya özelse telefondan arayıp da alabiliyorsunuz.
maalesef 44k çektiler. evimin yanı belki güzel bir sistem toplarlar dedim topladıkları sistem :D
önerileriniz ve zamanınızı ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
inşallah itopya vs vs de bu şekilde yapmaz da yarın sistemimi almış olurum diyelim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Jiyu
maalesef 44k çektiler. evimin yanı belki güzel bir sistem toplarlar dedim topladıkları sistem :D
önerileriniz ve zamanınızı ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
inşallah itopya vs vs de bu şekilde yapmaz da yarın sistemimi almış olurum diyelim.
Siz direkt yazın ama forumlara , farklı forumlara da yazın.
En azından açılan konulara bakın , arama kısmına mesela 7500f 7700xt yazın vs.
Hayırlısı ve en güzeli olur hepimiz için İnşaAllah.
Yakın olsaydım ben de giderdim

ferdijan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ferdi can yılan
Siz direkt yazın ama forumlara , farklı forumlara da yazın.
En azından açılan konulara bakın , arama kısmına mesela 7500f 7700xt yazın vs.
Hayırlısı ve en güzeli olur hepimiz için İnşaAllah.
Yakın olsaydım ben de giderdim
inşallah hayırlısıyla bakalım yaaa ama yarın akşam son durum ile ilgili bi bilgi yazarım kim ne sistem öneriyor hangi sistem ne kadar not alıp burayada bi yazarım en azından mağaza fiyatları kafanızda az çok oturur

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Jiyu
inşallah hayırlısıyla bakalım yaaa ama yarın akşam son durum ile ilgili bi bilgi yazarım kim ne sistem öneriyor hangi sistem ne kadar not alıp burayada bi yazarım en azından mağaza fiyatları kafanızda az çok oturur
Tekrardan konu açarsınız ya da buraya yazarsınız.
İsterseniz içinize sinen bir şey bulamadıysanız da beklersiniz benim gibi , belki daha f/p güzel bir şey çıkar 4070s vs

Satriani

80+ Bronze
amd'de ramler 6000mhz olması sanırım daha iyi oluyormuş bilginize.
Özelleştirecek olsam ben de kasa ve ssd olarak bunu seçerdim fakat bütçe 41'e kadar yükselmiş.
O bütçede 4070s sistem de alınabilir , hatta daha f/p 4070s de çıkabilir.
Pc hocası ilk çıktığında 33.999 tl özelleştirince 37k yapıyordu daha f/p idi ama 3k zam geldi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzyüze almayı düşünüyorsanız sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.
Medimarkt teknosa vb. bir yerse zaten kendi primleri için kendilerinin satması gerektiği şeyi satacaklardır.
Öve öve bitiremezler , olumsuz yönlerini söylemezler muhtemelen.
Size tavsiyem kendiniz böyle araştırın 1-2 sistem seçin yarın onlara bakın.
Maalesef o durum öyle olmuyor işte, satış politikası gereği hazır sisteme o parçaları koyuyolar ve anlayan insanların yükselteceğini biliyolar, sonra da fiyat o noktaya geliyor. 41K 'da 4070S sistem zaten var ama aynı şekilde SSD kötü, RAM düşük, kasa kötü. Onu da özelleştiriyosun ve 45-46K oluyor, yani bunun sonu yok.
Gerçek f/p sistem yok şu an zaten, bi' kaç hafta önceki fiyatlar üzerinden evet daha iyiydi ama gün geçtikçe buna da yapacak bir şey yok maalesef.

6400Mhz bi' sıkıntısı yok, muhtemelen gelecek BIOS güncellemeleri ile o taraftaki sıkıntıyı çözerler.
İlk aşamada 6000Mhz değerinde kullanılabilir.

• Beğen
Top Bottom