𝘉𝘢𝘳𝘯𝘦𝘺 𝘚𝘵𝘪𝘯𝘴𝘰𝘯
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu'yu montaj sonrası değiştirirler mi çünkü bir daha her şeyi söküp kurmaları gerekecek.
c4 power boost psune gibi sorunları var mesela PSU'nun
Ve ayrıca kasanın kutusunu da açtıkları için değiştirirler mi ?PSU'yu montaj sonrası değiştirirler mi çünkü bir daha her şeyi söküp kurmaları gerekecek.
Ekstra o kadar para veremem.başka yerden alma şansın varmı ?
demek istediğim başka yerden toplasana ?Ekstra o kadar para veremem.
Ya başka yerden toplayamam muhtemelen fakat psu'yu değiştiremezsem iade edebilirim.demek istediğim başka yerden toplasana ?
Hayırlı olsun güle güle kullan. Sistem özellikleri nedir acaba ?Arkadaşlar bugün itopya'ya gidip Da sistem-2 aldım (Asus Tuf B450M-Pro anakar ile) bugün bilgisayarı monte edecekler yarın teslim almaya gidicem fakat bazı sorularım var.
1-Stokta corsair kasa olmadığı için bu iki kasadan birini verdiler şuan hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum bu kasalar iyi mi ?
POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ Rainbow Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ Rainbow Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JBST-VKD502T ITOPYA'da.www.itopya.com
POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VK-T01B ITOPYA'da.www.itopya.com
2-Sistemde bulunan Xpg SX6000 pro modeli kronik sorunlu mu yoksa iyi mi ?
3-orada çalışan kişi orijinal win 10 almam gerektiğini söyledi ve ekstra 700 TL ekledi bende istemedim.Sonra bana işte bunu almazsan anakart ve işlemci yavaşlar crack'li indirme bunu al diye ısrar etti fakat 700 TL bana fazla geldi bunu almalı mıyım. Yarın gidicem PC'yi almaya.