Bünyamina
80+ Platinum
2.el kullanılmış bir şey almak yerine neredeyse sıfır ürün almak daha mantıklı değil mi ?1660 superli sistemi 9 binden satıyorlar?
2.el kullanılmış bir şey almak yerine neredeyse sıfır ürün almak daha mantıklı değil mi ?1660 superli sistemi 9 binden satıyorlar?
ben o fiyatı 7.75k dan daha fazla eder diye söyledim 8k civarına satılırArkadaşlar tek tek toplıyarak 9300 olsada o fiyatlara satamazsınız hazır sistemi. 7k ya satılır gibi en iyi ihtimal.
knk abdullah reisin yaptığı sistemi 9a satıyorlar, sıfır yani2.el kullanılmış bir şey almak yerine neredeyse sıfır ürün almak daha mantıklı değil mi ?
Bunu yazdığını abdullah abi görmesinBugün çıkan 5.999 TL'lik DA sistem 2. elde kaça gider?
Usta ihtiyacı olan alsın al sat için almayın plsBugün çıkan 5.999 TL'lik DA sistem 2. elde kaça gider?
8-9 arasına gidecektir.Bugün çıkan 5.999 TL'lik DA sistem 2. elde kaça gider?
satıcaksan niye alıyosunki ihtiyacı olanlar var.Bugün çıkan 5.999 TL'lik DA sistem 2. elde kaça gider?
tek tek toplama zamanı geçti artık öyle fiyat verilmeztek tek toplayınca 9300 civarı demişti nasıl 7k 7.5k diyebiliyorsun
Almicam da benim de paraya ihtiyacım var belki?satıcaksan niye alıyosunki ihtiyacı olanlar var.