Neler Yeni

Da Sistem 2 Fiyat Artışı

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
Merhaba arkadaşlar ben evvelsi gün da sistem 2 yi almak için para yatırmaya gitmiştim. Sata ssd ile 5899 tl ye denk geliyordu fakat bugün baktığım zaman sata ssd ile birlikte 6000 tl olmuş. 2 saat boşuna yol yürümüş oldum sizce kasa corsair spec delta 550w'a döndüğü zaman tekrardan 5899 olur mu beklemeli miyim ne düşünüyorsunuz ?

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
Merhaba arkadaşlar ben evvelsi gün da sistem 2 yi almak için para yatırmaya gitmiştim. Sata SSD ile 5899 TL ye denk geliyordu fakat bugün baktığım zaman sata SSD ile birlikte 6000 TL olmuş. 2 saat boşuna yol yürümüş oldum sizce kasa corsair spec delta 550w'a döndüğü zaman tekrardan 5899 olur mu beklemeli miyim n
Bende şuan beklemedeyim fiyatı düştüğü an almayı düşünüyorum. 5 gün sonra sitelerinde gaming gecesi var o zaman fiyatı düşebilir bence 5 gün bekleyin derim. Ayrıca şuan powerboost kasa ve kötü ssd ile 6k gözüküyor. En azından corsair kasa koysalar da 6k olsa fiyatı.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Merhaba arkadaşlar ben evvelsi gün da sistem 2 yi almak için para yatırmaya gitmiştim. Sata SSD ile 5899 TL ye denk geliyordu fakat bugün baktığım zaman sata SSD ile birlikte 6000 TL olmuş. 2 saat boşuna yol yürümüş oldum sizce kasa corsair spec delta 550w'a döndüğü zaman tekrardan 5899 olur mu beklemeli miyim ne düşünüyorsunuz ?
fiyatın düşüceğini sanmıyorum aksine daha da pahalınabilir bence geç olmadan alın

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende şuan beklemedeyim fiyatı düştüğü an almayı düşünüyorum. 5 gün sonra sitelerinde gaming gecesi var o zaman fiyatı düşebilir bence 5 gün bekleyin derim. Ayrıca şuan powerboost kasa ve kötü SSD ile 6k gözüküyor. En azından corsair kasa koysalar da 6k olsa fiyatı.
Teknobiyotik adlı kanalın P2XT sistemine baktım kasasının önü full mesh 4 fan ile yüklü geliyor. İşlemciyi r5 3600 yapınca 5700 küsüre geliyor psu su gayet güzel ssd'sinde kronik sorun yok anakartı asrock ve b450m k ile eşdeğer diye düşünüyorum ikisindede mosfet soğutucu bulunmuyor çünkü ayrıca ekran kartı 14gbps bana bu daha mantıklı geldi sence?

Az biraz sakin

80+ Bronze
Teknobiyotik adlı kanalın P2XT sistemine baktım kasasının önü full mesh 4 fan ile yüklü geliyor. İşlemciyi r5 3600 yapınca 5700 küsüre geliyor PSU su gayet güzel SSD'sinde kronik sorun yok anakartı asrock ve b450m k ile eşdeğer diye düşünüyorum ikisindede mosfet soğutucu bulunmuyor çünkü ayrıca ekran kartı 14gbps bana bu daha mantıklı geldi sence?
Dediğiniz daha kaliteli

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
Teknobiyotik adlı kanalın P2XT sistemine baktım kasasının önü full mesh 4 fan ile yüklü geliyor. İşlemciyi r5 3600 yapınca 5700 küsüre geliyor PSU su gayet güzel SSD'sinde kronik sorun yok anakartı asrock ve b450m k ile eşdeğer diye düşünüyorum ikisindede mosfet soğutucu bulunmuyor çünkü ayrıca ekran kartı 14gbps bana bu daha mantıklı geldi sence?
da sistem kalmaz ise dediğiniz mantıklı ama ekran kartının soğutması nasıl bilmiyorum 2 fanlı araştırmak lazım. Sdd nin okuma hızı düşük ama yeter derseniz makul bir pc aslında. Da sistem 2 kalmaz yada ucuzlamaz ise alınır diye düşünüyorum

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
da sistem kalmaz ise dediğiniz mantıklı ama ekran kartının soğutması nasıl bilmiyorum 2 fanlı araştırmak lazım. Sdd nin okuma hızı düşük ama yeter derseniz makul bir PC aslında. Da sistem 2 kalmaz yada ucuzlamaz ise alınır diye düşünüyorum

Da Sistem 2 nin şu anki halinden ssd'si bence daha güzel en azından kronik sorun'u bulunmuyor ayrıca 5740 tl ye gelmesi de bir avantaj kasasında rgb yok düz ışıklı fanlar ama ekran kartı hazır bioslu geliyor ben sanırsam bunu sipariş edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

da sistem kalmaz ise dediğiniz mantıklı ama ekran kartının soğutması nasıl bilmiyorum 2 fanlı araştırmak lazım. Sdd nin okuma hızı düşük ama yeter derseniz makul bir PC aslında. Da sistem 2 kalmaz yada ucuzlamaz ise alınır diye düşünüyorum
Ekran Kartının soğutması bir tık daha ısınıyor ama 250 tl az bir para değil 14gbps ile gelmesi de bir avantaj kasanın full mesh olması da bir avantaj kasanın fanları molex + 3 pin güç alıyor

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
Da Sistem 2 nin şu anki halinden SSD'si bence daha güzel en azından kronik sorun'u bulunmuyor ayrıca 5740 TL ye gelmesi de bir avantaj kasasında RGB yok düz ışıklı fanlar ama ekran kartı hazır bioslu geliyor ben sanırsam bunu sipariş edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartının soğutması bir tık daha ısınıyor ama 250 TL az bir para değil 14gbps ile gelmesi de bir avantaj kasanın full mesh olması da bir avantaj kasanın fanları molex + 3 pin güç alıyor
evet makul gözüküyor alınabilir. Ben da 2 yi bekleyeceğim şuan uygun fiyata düşmezse bunu alabilirim

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
evet makul gözüküyor alınabilir. Ben da 2 yi bekleyeceğim şuan uygun fiyata düşmezse bunu alabilirim
Eğer alırsanız adata ssd ile almanızı önermiyorum bazı kişilerde ısınma problemi olabiliyormuş ben birazdan sipariş geçiyorum p2xt'yi size yorumlarımı belirtebilirim gelince.

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
Eğer alırsanız adata SSD ile almanızı önermiyorum bazı kişilerde ısınma problemi olabiliyormuş ben birazdan sipariş geçiyorum p2xt'yi size yorumlarımı belirtebilirim gelince.

Aynen öyle o ssdnin kötü olduğunu herkes söylüyor kesinlikle alınmaz. Geldiğinde incelerseniz güzel olur teşekkürler

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
Daha düşeceğini hiç düşünmüyorum şahsen ben. Şu an için en iyi seçenek p2xt'yi bir tık özelleştirip almak bu fiyat çerçevesinde bence tek tek toplasanız 6500 6600 tl zaten

tynoa'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Arıcı
B450M S2h ile sipariş verdim 5800 küsür'e geldi ısı değerlerini sizle paylaşacağım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Stoklar yenilendiği zaman aynı fiyattan sunuluyor merak etmeyin herhangi bir fiyat artışında abdullahın bilgisi dışında yapılamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom