Neler Yeni

DA-Sistem 2 Hk.

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim bu gün itibarı ile elime geçmiş bulunmaktadır. Kafa karışıklığını gidermek adına yazıyorum. Öncelikle itopya paketleme ve gönderim konusunda onca talebe karşın gayet hızlı ve özenli bir şekilde gönderimi gerçekleştirdi. ( Pandemic süreçte gayet hızlı geldiğini söyleyebilirim. )

Sistem 2 kutudan oluşmakta, parçalar ve kasa şeklinde. İlk etapta montaj konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüştüm ancak beklediğim gibi olmadı. Ekran kartımın montajını yapıp pcı express kablomu bağladıktan sonra güncel bios dürümünde sadece xmp profilini değiştirmek kaldı. Gerekli işlemleri uyguladıktan sonra ramlerim de 3000 mhz olarak sabitlendi. Ancak ilk kurulum esnasında pc beni biraz zorladı iki, üç kere kendi kendine restart attı. Ancak gerekli donanımları yükledikten sonra bu sorun ortadan kalktı.

İşemci sıcaklığına gelirsek görüşüm o ki; Ryzen 3 5600 her ne kadar güzel performans işlemciside olsa ben ona deli fişek diyorum çünkü ayarsız bir işlemci. Isınma durumu normal boşta 55-60 ancak bir takım işler peşinde bi anda 75'de görebiliyorsunuz.

Montaj ve kablolama gerektiği gibi güzel ürünlerin hepsi ayrı ayrı faturalı ve içeriklerinin tamamı yanında.

Alacak olan arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
biosta bi ayar vardı autodan 36 38 e sabitliyorduk bi arkadaş paylaşmıştı

Burogel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burogel
merhaba benim bugün kargoya verildi ama halen paketiniz ups e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor.Sizin ürününüz nezaman kargoya verildi ve bu durumu yaşadınız mı acaba?

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biosta bi ayar vardı autodan 36 38 e sabitliyorduk bi arkadaş paylaşmıştı
evet bilgim dahilinde kontrolleri tamamen sağlayıp gerekirse oradan kontrol altına alacağım işlemciyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba benim bugün kargoya verildi ama halen paketiniz ups e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor.Sizin ürününüz nezaman kargoya verildi ve bu durumu yaşadınız mı acaba?
Ben 13 Haziran tarihinde siparişi verdim. 20 Haziran da kargo süreci başladı. Bu gün elime ulaştı.

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
evet bilgim dahilinde kontrolleri tamamen sağlayıp gerekirse oradan kontrol altına alacağım işlemciyi.

Ben 13 Haziran tarihinde siparişi verdim. 20 Haziran da kargo süreci başladı. Bu gün elime ulaştı.
O nasıl oluyor faydası ne bu arada hayırlı olsun

Burogel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burogel

İstanbulda mı oturuyorsunuz?

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

COREXAR

80+ Silver
Hocam bende aynı sıstemı aldım işlemci yönünde size katılıyorum deli fişek :D ancak CBS(Core Performance Boost) kapadım soğutucu alana kadar kapalı kalsın gta da 63 dereceyi geçmedi

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Hayırlı olsun Bende beklemedeyim tek endişem ekran kartını takarken elimde kalması korkusu. Kolay oldu mu takması acaba

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Hocam bende aynı sıstemı aldım işlemci yönünde size katılıyorum deli fişek :D ancak CBS(Core Performance Boost) kapadım soğutucu alana kadar kapalı kalsın gta da 63 dereceyi geçmedi
PEki konu ile alakalı bir sorum olacak, bu tip bir işlemde performansta her hangi bir sorun yaşar mıyım? Eksisi olur mu?

COREXAR

80+ Silver
PEki konu ile alakalı bir sorum olacak, bu tip bir işlemde performansta her hangi bir sorun yaşar mıyım? Eksisi olur mu?
Hocam performans düşüşü oldu bende de yanı cbs kapattığım halde herhangı bır kasma olmadı 100fps gta5 mesela cs de awp legoda 800fps alıyodum 600e düştü bu da fazla fark yaratmaz merak etmeyın soğutucu aldığınız zaman tekrar açarsınız mis gibi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom