80 e kadar bence kabul edilebillirKasamı aldığımda tabi ki test yapıcam. Sistemin v200 bulunan haliyle aldım. Sistemde test yaparken cpu ve gpu nun en uç sıcaklık değeri ne kadar olmalı?
Hocam hava soğutma kule tipi alsak kaç beklemek lazım bayağı kaliteli bir şey Dual fan 14mm fanlar var 6 bakır boru.80 e kadar bence kabul edilebillir
Aslında tam olarak hava almıyor demek yanlış spec delta ile aynı donanımlar olan oyun testlerini bulup izledim. Anca 5 çok nadir yerde 6 derece fark ediyor en kötü pleksiyi kesersin veya camı açarsım yanda ki benim tozlanma gibi bir sorunum yok. Gün aşırı bile hava kompresörü ile temizlerim.kasa hava almıyor biraz yüksek değerler beklemek lazım
Hava alıyor ama az alıyor. V200'Ü satar Dark Guardian alırsın en kötü ekran kartı ve işlemci 80 dereceleri geçerse.Hocam hava soğutma kule tipi alsak kaç beklemek lazım bayağı kaliteli bir şey Dual fan 14mm fanlar var 6 bakır boru.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında tam olarak hava almıyor demek yanlış spec delta ile aynı donanımlar olan oyun testlerini bulup izledim. Anca 5 çok nadir yerde 6 derece fark ediyor en kötü pleksiyi kesersin veya camı açarsım yanda ki benim tozlanma gibi bir sorunum yok. Gün aşırı bile hava kompresörü ile temizlerim.
Ekran kartı 80 görürse bende burada 5 takla atarım hocam kullanmadan yorum yapmak saçma kullanan bir arkadaşım var. R5 3600 ile kule tipi soğutucu var onda da benim alacağından kötü yük testinde 67'yi geçmişliği yok yan kapak kapalı şekilde. Ekran kartı onda biraz kötü o yüzden 70 dereceye falan çıkıyor. Ama forumda şunu görüyorum herkes kullanmadan kötülüyor tamam pöfür pöfür hava almıyor ama Amerika'da dahi aşırı sık kullanılıyor. Kaldı ki bana bunu direk Abdullah abi söyledi taş çatlasa 6 derece fark olur. Ben olsam dert etmezdim dedi. Ben soğutucu ile alacağım spec deltadan dahi serin olacak. Kasa değiştirmekte pek istemiyorum açıkçası belki kışın değiştiririm. Şuan klimalı ortamda kule tipi soğutucu ile gayet serin olacak bir kasa en olmadı yan kapağı sökerim ki ona gerek kalmayacak gibi.Hava alıyor ama az alıyor. V200'Ü satar Dark Guardian alırsın en kötü ekran kartı ve işlemci 80 dereceleri geçerse.
Zaten ekran kartının 80 dereceyi geçme mümkünatı yok en fazla o da taş çatlasa 64-63Hava alıyor ama az alıyor. V200'Ü satar Dark Guardian alırsın en kötü ekran kartı ve işlemci 80 dereceleri geçerse.
Bu durumda gerek yok zaten tabi. En kötü ön camı mesh kapakla değişirsin. Hayırlı olsun diyeyim .Ekran kartı 80 görürse bende burada 5 takla atarım hocam kullanmadan yorum yapmak saçma kullanan bir arkadaşım var. R5 3600 ile kule tipi soğutucu var onda da benim alacağından kötü yük testinde 67'yi geçmişliği yok yan kapak kapalı şekilde. Ekran kartı onda biraz kötü o yüzden 70 dereceye falan çıkıyor. Ama forumda şunu görüyorum herkes kullanmadan kötülüyor tamam pöfür pöfür hava almıyor ama Amerika'da dahi aşırı sık kullanılıyor. Kaldı ki bana bunu direk Abdullah abi söyledi taş çatlasa 6 derece fark olur. Ben olsam dert etmezdim dedi. Ben soğutucu ile alacağım spec deltadan dahi serin olacak. Kasa değiştirmekte pek istemiyorum açıkçası belki kışın değiştiririm. Şuan klimalı ortamda kule tipi soğutucu ile gayet serin olacak bir kasa en olmadı yan kapağı sökerim ki ona gerek kalmayacak gibi.
Zaten ekran kartının 80 dereceyi geçme mümkünatı yok en fazla o da taş çatlasa 64-63
Hocam onu nasıl yaparım var mı bilginiz nereden yaptırtabilirim.Bu durumda gerek yok zaten tabi. En kötü ön camı mesh kapakla değişirsin. Hayırlı olsun diyeyim .
Tam olarak bilmiyorum ama demirci gibi bir yere ölcü vs. verirseniz yapabilir belki.Hocam onu nasıl yaparım var mı bilginiz nereden yaptırtabilirim.
Aynen en olmadı pleksiyi kesip içine lehimletirim.Tam olarak bilmiyorum ama demirci gibi bir yere ölcü vs. verirseniz yapabilir belki.
Hadi o da olmadı Abdullah abi gibi matkapla delersin önü .Aynen en olmadı pleksiyi kesip içine lehimletirim.
Yok be kanka deleceğime güzelce iki tane büyük hava boşluğu açarım spec deltadan iyi hava alır.Hadi o da olmadı Abdullah abi gibi matkapla delersin önü .
kule tipi soğutma vs hiç kullanmadım videolarına bakarak bilgi edinebilirirsin 5-10 fark ettirir herhalde belki,bilemiyorum.Hocam hava soğutma kule tipi alsak kaç beklemek lazım bayağı kaliteli bir şey Dual fan 14mm fanlar var 6 bakır boru.
Aslında tam olarak hava almıyor demek yanlış spec delta ile aynı donanımlar olan oyun testlerini bulup izledim. Anca 5 çok nadir yerde 6 derece fark ediyor en kötü pleksiyi kesersin veya camı açarsım yanda ki benim tozlanma gibi bir sorunum yok. Gün aşırı bile hava kompresörü ile temizlerim.