kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Sistemi almasınaNeye son 4.30 saat kaldı
Sistemi almasınaNeye son 4.30 saat kaldı
Parçaları tek tek toplamaya kalktığımız zaman daha pahalıya geliyor,bence almakla iyi yapmışsınız.çok teşekkür ederim, fiyat çok az oynadı acaba hata mı yaptım atlamakla onu bilemedim
İnşallah stok yenilenir'de alırSistemi almasına
şimdi gamer gecesinde incehesap'tan monitör bekliyorum eğer uygun bulursam alacağım yoksa ikinci ele düşerim mecburParçaları tek tek toplamaya kalktığımız zaman daha pahalıya geliyor,bence almakla iyi yapmışsınız.
Aynen reis bende ilk çıktığı an sipariş ettim bekliyorum ne zaman kargoya verilir sence?Hayırlı olsun bende siparişi verdim ilk satışa çıktığı an kargoya verilmesini bekliyorum
127 tl farkla 3500x diyor hala bi umduum var hocamKalmamış
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.www.itopya.com
Geç sipariş versem benden öncekilerin sistemi toplanıyor test ediliyor derdim de neredeyse satışa sunulur sunulmaz sipariş verdim yarında kargoya verilmezse arayıp sorucamAynen reis bende ilk çıktığı an sipariş ettim bekliyorum ne zaman kargoya verilir sence?
https://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/ ben bu monitörü aldım hoşuma gidiyorşimdi gamer gecesinde incehesap'tan monitör bekliyorum eğer uygun bulursam alacağım yoksa ikinci ele düşerim mecbur
şuan ryzen 5 3500x 127 tl farkla onu alsam hiç bir sıkıntı olmadan gelcek demi sistemim stokta olmayan bir şey yokÖnümüzdeki hafta içi gelecekmiş stoğa
çok güzel monitöre benziyor ama monitörde bütçem o kadar değil malesef, belki indirime girerse kredi kartıyla alabilirim başka şehire taşındım masraflar oluyorhttps://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/ ben bu monitörü aldım hoşuma gidiyor
ben de 3500x ekleyip sipariş verdim zaten o şekilde stok oluyor fakat ssd seçerken her tıkladığımda fiyat değişti onu anlamadımşuan ryzen 5 3500x 127 TL farkla onu alsam hiç bir sıkıntı olmadan gelcek demi sistemim stokta olmayan bir şey yok
stoktayken aldıysan ayırmışlardır parça sıkıntı yokşuan ryzen 5 3500x 127 TL farkla onu alsam hiç bir sıkıntı olmadan gelcek demi sistemim stokta olmayan bir şey yok
inşallah bitmez 12 ye kadar valla 10 yıllık bilgisayardan cok sıkıldım ://stoktayken aldıysan ayırmışlardır parça sıkıntı yok