Var.Hazır sistem ya o yok bunda
Var.Hazır sistem ya o yok bunda
Kırmızı ledli halini al farketmezHazır sistem ya o yok bunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben LED kırmızı alcam ondaki nasıl?
Kırmızı LED olanı al, SPEC-05 almandan iyidir.Reis çok pahalı alamam ki
gerçekten çok değerli bir kasaKnk tüm kasa sorunlarinda bu mb511 oneriyorsun bu kadar iyi mi?
Hava akışı da kötü, MB511 alırsan hem 4 fan gelecek hem hava akışı iyi.Spec 1 fan dilenciye sadaka la
kırmızı led olanı al illa da ARGB gerek yokReis çok pahalı alamam ki
spec deltadan iyi buÖyle yapcam inşallah o kasa da bitmez herkes kasayı bitirdi Corsair spec delta ile alcaktim bitti
Stok yokki bende bekliyorumDa sistem 3 bu kasa ile alınır mı?DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.www.itopya.com
Yemin et o kadar iyi mi la vay be ben de dertlenmistim kasa PSU sıkıntı almicam diye çok sağolunspec deltadan iyi bu
Gün içinde 2 3 stok geliyor millet bit sürüsu gibi dalıyorStok yokki bende bekliyorum
MB511 baya F/P. Ama arkadaşların yanlışı var 3 fanla geliyor egzoz yok diye biliyorum tekrar bi kontrol edeyimYemin et o kadar iyi mi la vay be ben de dertlenmistim kasa PSU sıkıntı almicam diye çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gün içinde 2 3 stok geliyor millet bit sürüsu gibi dalıyor