Neler Yeni

DA sistem 3 kargo hakkında

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
Pazartesi aldım ve hala sipariş alındı yazıyor... 7 iş günü haftaya salı günü bitmiş olacak ve o gün kargoya verseler kasanın elime ulaşması perşembe'yi bulur 11 gün beklemiş oluyorum gerçekten can sıkıcı bir durum... Bugün benim 5. günüm umarım bugün kargoya verirler de en azından pazartesi elime ulaşmış olur sistem. Milletinki nasıl eline ulaşmış oluyor aklım almıyor benim daha parçalarım bir araya getirilmedi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünleriniz hazırlanıyor yazısı mı var yoksa turuncu şekildeki işaretlerde mi hazırlanıyor yazıyor?
Alt kısımda
Kargo Firması
UPS
Ürünleriniz hazırlanıyor.
Yazıyor
Sol tarafta turuncu olarak ise Siparişiniz alındı yazıyor.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Peki nasıl sistemi beğendin mi ? Değerleri falan? Atarmısın

Kurma şansım olmadı. Monitörüm için dönüştürücü bekliyorum. Kasa güzel. Montaj çok temiz. Aydinlatma güzel. Sessiz çalışıyor şimdilik. Kurduktan sonra detaylari paylaşırım

Kurma şansım olmadı. Monitörüm için dönüştürücü bekliyorum. Kasa güzel. Montaj çok temiz. Aydinlatma güzel. Sessiz çalışıyor şimdilik. Kurduktan sonra detaylari paylaşırım

Merak ettigim bir şey var ama işlemci fanı dönüş hızı otomatik mi oluyor? Bazen ses artıyor, bazen azalıyor. Fan hızı değişiyor sanırım

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

Merak ettigim bir şey var ama işlemci fanı dönüş hızı otomatik mi oluyor? Bazen ses artıyor, bazen azalıyor. Fan hızı değişiyor sanırım
Aaa evet dediğin gibi olabilir hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın prime furmark testlerini de bekleriz

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
İbrahim
Ben çıktığı gün aldım daha ürünleriniz hazırlanıyor diyo

Yex CK

80+
Ups kargo bir sıkıntı çıkartır mı? Kargocunun biraz beklemesini istediğimiz zaman

Top Bottom