bir kişiye ulaştı diye herkesinki ulaştı diyip durma butun konulara yanıt olarak. Bizde verdik arkadaşlar da verdik gelen giden yokBen almadım. Alanların çoğunun eline ulaştı şuan.
bir kişiye ulaştı diye herkesinki ulaştı diyip durma butun konulara yanıt olarak. Bizde verdik arkadaşlar da verdik gelen giden yokBen almadım. Alanların çoğunun eline ulaştı şuan.
Kanka bilmiyorumda yani açıpta detaylı incelenmez diye düşünüyorum, sonuçta o adamlar da işine devam etmek zorunda, eğer kutularda herhangi bir hasar varsa tutanak tutturursun ama kutu darbe almamışsa adamları boşuna meşgul etmeyin. Darbe almamış kutudan bi sıkıntı çıkarsa bu zaten kargocunun suçu değildir.Ups kargo bir sıkıntı çıkartır mı? Kargocunun biraz beklemesini istediğimiz zaman
Emin misin?bir kişiye ulaştı diye herkesinki ulaştı diyip durma butun konulara yanıt olarak. Bizde verdik arkadaşlar da verdik gelen giden yok
ekran kartını kontrol etsem kafi olurKanka bilmiyorumda yani açıpta detaylı incelenmez diye düşünüyorum, sonuçta o adamlar da işine devam etmek zorunda, eğer kutularda herhangi bir hasar varsa tutanak tutturursun ama kutu darbe almamışsa adamları boşuna meşgul etmeyin. Darbe almamış kutudan bi sıkıntı çıkarsa bu zaten kargocunun suçu değildir.
çok beklemez aga en fazla kutuya bakarsın darbe falan varsa tutanak tutar anca o kadarUps kargo bir sıkıntı çıkartır mı? Kargocunun biraz beklemesini istediğimiz zaman