DA-SISTEM 3 Kasayı değiştirebilir miyim?

stayhigh

80+
Reaksiyon skoru
24
DA SISTEM 3 ü satın aldım, yaklaşık 1.5 aydır sistem bakıyorum alıyım diye ben alana kadar dolar fırladı bunu direk aldım çıkınca ,fakat benim hayalim corsair spec deltaydı görüntüsü vs. olsun aşırı içime sinmişti ,hep masamın üstünde hayal ediyodum. bu sistemde de spec delta olur diye düşünüyodum ama sistem çıkınca özelleştirmelerde o kasayı göremeyince şaşırdım ama mecbur daha f/p bi sistem gelmiyeceğini bildiğim için forumdan bi kaç kişinin de kasa ya iyi demesiyle GAMEBOOSTER GB-L06B bu kasayı aldım, şimdi sorum ben kasa ve psu yu bi zaman sonra satıp spec delta alsam garantisi vs. bi sıkıntı çıkar mı?

DA SISTEM 3 ü satın aldım, yaklaşık 1.5 aydır sistem bakıyorum alıyım diye ben alana kadar dolar fırladı bunu direk aldım çıkınca ,fakat benim hayalim corsair spec deltaydı görüntüsü vs. olsun aşırı içime sinmişti ,hep masamın üstünde hayal ediyodum. bu sistemde de spec delta olur diye düşünüyodum ama sistem çıkınca özelleştirmelerde o kasayı göremeyince şaşırdım ama mecbur daha f/p bi sistem gelmiyeceğini bildiğim için forumdan bi kaç kişinin de kasa ya iyi demesiyle GAMEBOOSTER GB-L06B bu kasayı aldım, şimdi sorum ben kasa ve PSU yu bi zaman sonra satıp spec delta alsam garantisi vs. bi sıkıntı çıkar mı?
ben olsam ve param olsa TD500 beyaz alırım

daha sistem gelmedi bu kasayı da belki çok beğenirim ama okuduğum bi kaç tane malzeme kalitesi kötü yorumları ve yanının plastik olması moralimi bozuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam ve param olsa TD500 beyaz alırım
aldım kasayı dün ve 570 lira fiyat farkı da çok yani 650w 80+ spec delta 850 liraydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,378
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri