Demedi Demeyin öyle olacak 1 2 haftayaOlmaz o kadar, videoda 3600 stoğu bitince fiyat farkı düşülerek 3500x olacak demişti Abdullah Bey.
hadi bakalımSorun çıkmaz bence kardeşim
Kardeşim ssd rgb yaptım sıvı soğutucu da var cooler master 240 mm rgb ileride gtx1660 süperi satıp daha iyi bir kart alsam mantıklı olur değil mihadi bakalım
keşke o iş için psu geliştirseydin. ben psuyu 650w yaptım normalde bütçem 6500dü kalan parayla elektro gitar aldım çünkü şu anda bu bilgisayarın boosta ihtiyacı yok ve evet ekran kartını geliştirebilirsin ileride iyi olur ama dediğim gibi psu 550w yetmeyebilir daha ileri kartaKardeşim ssd RGB yaptım sıvı soğutucu da var cooler master 240 mm RGB ileride gtx1660 süperi satıp daha iyi bir kart alsam mantıklı olur değil mi
Rtx 2060 veya rx 5600xt ye yeterkeşke o iş için PSU geliştirseydin. ben psuyu 650w yaptım normalde bütçem 6500dü kalan parayla elektro gitar aldım çünkü şu anda bu bilgisayarın boosta ihtiyacı yok ve evet ekran kartını geliştirebilirsin ileride iyi olur ama dediğim gibi PSU 550w yetmeyebilir daha ileri karta