Neler Yeni

da-sistem 4 ekrana görüntü gelmiyor

Kolas

80+
Selamlar, yeni aldığım da-sistem 4 bilgisayarı bir haftadır sorunsuz kullanırken bugün açtığımda ekranda sinyal yok uyarısıyla karşılaştım. Ekran kartını ve güç kablosunu çıkarıp taktım, ram'leri çıkarıp yer değiştirdim veya tek denedim, hdmi kablo değiştirdim hatta başka ekranda denedim, anakarttaki kabloları kontrol ettim ve sonuç aynı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Selamlar, yeni aldığım da-sistem 4 bilgisayarı bir haftadır sorunsuz kullanırken bugün açtığımda ekranda sinyal yok uyarısıyla karşılaştım. Ekran kartını ve güç kablosunu çıkarıp taktım, ram'leri çıkarıp yer değiştirdim veya tek denedim, hdmi kablo değiştirdim hatta başka ekranda denedim, anakarttaki kabloları kontrol ettim ve sonuç aynı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
@Abdullah Hacıgül

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bios sıfırladın mı?

Kolas

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm kasayı mı yoksa sadece ekran kartını mı göndermem gerekiyor? Halbuki hiçbir sorun yoktu dün akşam bilgisayarı kapatana kadar :(

Kolas

80+
İkinci el alsaydım eminim bende öyle söylerdim kendime, ancak sıfır alıp da olunca daha da üzdü.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Kolas

80+
Mesajlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim, az önce itopya'ya e-mail üzerinden durumu belirttim. Sonucunu buradan iletirim. Herkese teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,078
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom