Bugüne kadar olanlardan bahsedeyim.
İki haftalık bekleyişten sonra ekran kartını değiştirerek bilgisayar 28 aralıkta bana geri teslim edildi. Teslim edildiğinin ertesi günü aynı sebeple bilgisayar tekrar bozuldu. İtopya'ya ulaşıp aynı sorunun çıktığını söyledim, onlar da hepsini gönderin yeniden test edeceğiz dediler. Yılbaşı günü sistemi kargo şirketine teslim ettim ve sonra tatil sebebiyle oluşan beklemeyle beraber 6 ocakta itopya'ya teslim edildi.
1 ay sessizlikten sonra telefon ve mail ile birkaç kere ulaşmamla resmi karar sınırının son gününde (9 şubat) iade kararı geldi. Ellerinde ekran kartı olmadığı için(!) parasını iade edip bilgisayarın kalanını geri göndereceklerini, sonra ekran kartı için indirimleri takip edin diyerek beni kullanılamayan bir bilgisayarla bu piyasada bıraktılar. Durum budur.
@Abdullah Hacıgül, teşekkürler.
(ayrıca yetkili servisle de görüştüm. İtopya ilk gönderimimde ekran kartında kronik sorun yok bir iki tane sorun yaşayan oldu derken, arena bu seride sorun olduğunu bir sürü kartın bu sebeple geldiğini çözümünü bulamadıkları için iade aldıklarını söyledi.)