Tbiki 144 hz itopyaya bakDa sistem 4'ü aldım. Ama daha monitör almadım sizce hangi monitör uygun 75 hz mi 144 hz mi ? Bir de 144 hz alırsam yırtılma yasar mıyım ? Bütçem max 1300 TL.
Da sistem 4'ü aldım. Ama daha monitör almadım sizce hangi monitör uygun 75 hz mi 144 hz mi ? Bir de 144 hz alırsam yırtılma yasar mıyım ? Bütçem max 1300 TL.
144 alırsam yırtılma yaşar mıyım csgo da 144 ün altına pek fazla girmez gibi ama gta 5 pubg de felan 144 almam imkânsızTbiki 144 hz itopyaya bak
Da sistem 4'ü aldım. Ama daha monitör almadım sizce hangi monitör uygun 75 hz mi 144 hz mi ? Bir de 144 hz alırsam yırtılma yasar mıyım ? Bütçem max 1300 TL.
James Donkey hiç duymadım iyi midiri ve incehasao güvenilir miVA PanelJames Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet incehesap güvenilir ve James Donkey aşırı iyi olmasa da bütçe dostu ürünleri oluyor.James Donkey hiç duymadım iyi midiri ve incehasao güvenilir mi
Jd güvenilir incehesapta aynı şikayet vardan bak bana güvenmezsin flnJames Donkey hiç duymadım iyi midiri ve incehasao güvenilir mi
Son derece memnunum JamesDonkey monitörden.Evet incehesap güvenilir ve James Donkey aşırı iyi olmasa da bütçe dostu ürünleri oluyor.
@Yasin Çelik Monitör sizce nasıl?
Yüksekliği nasıl ve sanirım onda yükseklik ayarı yoktu.Son derece memnunum JamesDonkey monitörden.
Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara öneririm.
AOC C24G1'den daha iyi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.