Tartışmayalım min 8k olcak iyi günlerBiliyorsunuz ki Sistem 5 yarın çıkıyor, çıkmadan önce bir fiyat tahmini yapalım dedim. Bütçem yaklaşık 8.5k 9k falan. Yarınki sistemin fiyatı sizce ne kadar olacak, tartışalım.
Orası zaten kesin de gerisini konuşalım demek istemiştim ben.Tartışmayalım min 8k olcak iyi günler
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.Yarınkini bilemem 2060 lı olabilir benim tahminim yarınki 8 9 k sonraki 5 6 k sonrakide md olucak bence oda 6 8 arası bir şeyler olur
Hocam o kadar çok konu açıldıki bununla ilgili geçmiş konulara bakın bıktık artıkOrası zaten kesin de gerisini konuşalım demek istemiştim ben.
Senin bütçene uygun bir sistem illaki çıkar 3 sistemden birisi uyar yani ama sistem videosu yayınlandıktan sonra o siteye girip alabilmek baya zor oluyor. Site çöküyor genelde.Orası zaten kesin de gerisini konuşalım demek istemiştim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Son 52 bronz şimdiden hayırlı olsunHocam o kadar çok konu açıldıki bununla ilgili geçmiş konulara bakın bıktık artık
Olabilir ama abdullah abi ilk kasayı 10 lu rakamlara çıkarmaz benceabdullah abinin attıgı storylere bakılırsa 9-9.5k bekliyorum ben
İnşallah 3 sistemden biri 7 8 k civarında olurBiliyorsunuz ki Sistem 5 yarın çıkıyor, çıkmadan önce bir fiyat tahmini yapalım dedim. Bütçem yaklaşık 8.5k 9k falan. Yarınki sistemin fiyatı sizce ne kadar olacak, tartışalım.
8 k olur bu sistem7999TL olsa
M2 yerine ssd kullansa
kasa psu olarak da spec delta VS550 filan kullansa şaşırmam
TAHMİNLERİMDİR.