bu kadar ucuza artık stok gelmesi imkansız gibiSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
bu kadar ucuza artık stok gelmesi imkansız gibiSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
Ben anlamadım normal youtube da gezerken videoyu gördüm 11 dk olmuş linke tıkladım açıldı ve stok vardı alıp satsammı diye düşündüm ama yapmadım siz nasıl alamadınız şaşırtıcı
40 dk sonra gördüm almaya çalıştım site açılmadı vesayre alamadıkSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
cok zor dostum , olsa bile farkli ekran kartiyla olabilir , fiyatda degisebilir denildi instagram hikayesindeSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
AçılmazSizce itopyanın sitesinin çökmesi ve 1 kişinin 25 tane alması gibi sebeplerden ötürü stok açımı yapılır mi arkadaşlar ?
EvetYa her da pc çıktığında böylemi oluyor insanlar mesaj fln kasmak için 999999999999999999999 tane konumu açıyor????
Yukarda çanın yanında bi büyüteç var imsanlar orayı kullansa daha iyi olucak fakat....
EvetYukarda çanın yanında bi büyüteç var imsanlar orayı kullansa daha iyi olucak fakat....