Neler Yeni

DA SİSTEM 5 STOK PROBLEMİ

muj0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Muzaffer Ağaç
evet evet evet . bir da sistemi daha ve bir stok sorunu daha . arkadaşlar 3 senedir pc almaya çalışıyorum ve sonunda alacak zamana geldim . nasıl bir zamana geldiysem stok problemlerinin tam içine düştüm. bu fiyata çok uygun , hemen alalım dedi babam fakat site çöktü . site geldiğinde ise 300 stok anında bitti. babam da fazla anlamadığı için bu konulardan "reklam bunlar , yalan " gibi şeyler söledi. ben abdullah abinin böle bişi yapcağını düşünmediğim için reklam olduğunu düşünmüyorum (ki insta storilerinden kaç kişinin girdiği belli) her neyse sizce stoklara ufacık da olsa gelme ihtimali var mı yoksa ümidi kesmeli ve laptop mu almalıyım
(yazarken farketmemişim caps sürekli açıkmış bu kadar yazıyı da tekrar yazmaya üşendim iyi günler*)

Son düzenleme:

oguzhan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Namlı
EVET EVET EVET . BİR DA SİSTEMİ DAHA VE BİR STOK SORUNU DAHA . ARKADAŞLAR 3 SENEDİR PC ALMAYA ÇALIŞIYORUM VE SONUNDA ALACAK ZAMANA GELDİM . NASIL BİR ZAMANA GELDİYSEM STOK PROBLEMLERİNİN TAM İÇİNE DÜŞTÜM. BU FİYATA ÇOK UYGUN , HEMEN ALALIM DEDİ BABAM FAKAT SİTE ÇÖKTÜ . SİTE GELDİĞİNDE İSE 300 STOK ANINDA BİTTİ. BABAM DA FAZLA ANLAMADIĞI İÇİN BU KONULARDAN "REKLAM BUNLAR , YALAN " GİBİ ŞEYLER SÖLEDİ. BEN ABDULLAH ABİNİN BÖLE BİŞİ YAPCAĞINI DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN REKLAM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM (Kİ İNSTA STORİLERİNDEN KAÇ KİŞİNİN GİRDİĞİ BELLİ) HER NEYSE SİZCE STOKLARA UFACIK DA OLSA GELME İHTİMALİ VAR MI YOKSA ÜMİDİ KESMELİ VE LAPTOP MU ALMALIYIM
(yazarken farketmemişim caps sürekli açıkmış bu kadar yazıyı da tekrar yazmaya üşendim iyi günler*)

bence az daha bekle yeni f/p sistemler gelir gibime geliyor

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
EVET EVET EVET . BİR DA SİSTEMİ DAHA VE BİR STOK SORUNU DAHA . ARKADAŞLAR 3 SENEDİR PC ALMAYA ÇALIŞIYORUM VE SONUNDA ALACAK ZAMANA GELDİM . NASIL BİR ZAMANA GELDİYSEM STOK PROBLEMLERİNİN TAM İÇİNE DÜŞTÜM. BU FİYATA ÇOK UYGUN , HEMEN ALALIM DEDİ BABAM FAKAT SİTE ÇÖKTÜ . SİTE GELDİĞİNDE İSE 300 STOK ANINDA BİTTİ. BABAM DA FAZLA ANLAMADIĞI İÇİN BU KONULARDAN "REKLAM BUNLAR , YALAN " GİBİ ŞEYLER SÖLEDİ. BEN ABDULLAH ABİNİN BÖLE BİŞİ YAPCAĞINI DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN REKLAM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM (Kİ İNSTA STORİLERİNDEN KAÇ KİŞİNİN GİRDİĞİ BELLİ) HER NEYSE SİZCE STOKLARA UFACIK DA OLSA GELME İHTİMALİ VAR MI YOKSA ÜMİDİ KESMELİ VE LAPTOP MU ALMALIYIM
Knk seninki azmış ben 5 senedir bekliyorum bende alamadım

Yunuse36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus efe
2-3 haftaya yeni sistemler gelicek dedi diye hatırlıyorum

GRİPİN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
HasanH
Kanka Abdullah abi Da Forum üyelerine özel itopya ya bir sistem daha yapma teklifinde bulundu onu bekle bence onun dışında 2 sistem daha yapıcak zaten 29 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde ben bekle derim

Top Bottom