Neler Yeni

DA-SİSTEM KOD SORUNU

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
5300TL lik sistem çıktıktan yaklaşık 1 saat sonra sistemi aldım. Call of Duty kodu verilecekti ve bunu kazandığıma eminim çünkü ben aldıktan 1 saat sonra 60 adet satıldığını duyurdu.

- @Abdullah Hacıgül e mesaj gönderdim cevap ve herhangi bir dönüş yok..
- İtopya müşteri hizmetlerindeki merve hanım diye hitap edilen insan suratımıza telefon kapatıyor (40 kişi beklemiş olmama rağmen)
- İtopya mail adresleri ile iletişime geçtim günlerdir cevap da verilmiyor.

Evden çıkmıyoruz ama oyun oynamıyoruz kod ve maile cevap beklemekten daral geldi.. artık farklı düşüneceğim bu kadar uzun süremez sürmemeli ..
Sırf forum evet sırf forum da bile 500 mesajım var, bazı yorumlar o kadar acimasizki sanki sizin sorunlarinizi görüp elimde viski kadehi ile kahkaha atıyorum. Yaptığım sistemlerin fiyat olarak, aldığım geri dönüşlerle de mükemmel olduğunu düşünüyorum.

Lütfen konuna sipariş ekranını ekler misin? bakalım hangi saatte satın almışsın belki 60 degil de 61. siradasin. Millet Corona'dan kırılıyor az zahmet edip uğraşmak zor geliyor bazı arkadaslara. Şu sistemi yapmak için 2 ay ugrastim yapincada "yaa neden 1 milyon izlenmedi" diye dovunmedim. Az sakin olun. Güzel bir dil ile anlatın yeter "Farklı düşüneceğim" yorumunu yapıp insanlardan ne bekleyebilirsin ki? eee düşün o zaman yaptığım kaliteli işler ortada benim. Hatta şuan deki iade etmek istiyorum hemen iaden için yazabilirim itopyaya veya güzel bir dille tehtid etmeden sorununu anlatırsın konunu itopya ya iletirim yardımcı olurlar. Teşekkürler

IMG_20200406_152440.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: YuZi

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
Sırf forum evet sırf forum da bile 500 mesajım var, bazı yorumlar o kadar acimasizki sanki sizin sorunlarinizi görüp elimde viski kadehi ile kahkaha atıyorum. Yaptığım sistemlerin fiyat olarak, aldığım geri dönüşlerle de mükemmel olduğunu düşünüyorum.

Lütfen konuna sipariş ekranını ekler misin? bakalım hangi saatte satın almışsın belki 60 degil de 61. siradasin. Millet Corona'dan kırılıyor az zahmet edip uğraşmak zor geliyor bazı arkadaslara. Şu sistemi yapmak için 2 ay ugrastim yapincada "yaa neden 1 milyon izlenmedi" diye dovunmedim. Az sakin olun. Güzel bir dil ile anlatın yeter "Farklı düşüneceğim" yorumunu yapıp insanlardan ne bekleyebilirsin ki? eee düşün o zaman yaptığım kaliteli işler ortada benim. Hatta şuan deki iade etmek istiyorum hemen iaden için yazabilirim itopyaya ve güzel bir dille tehtid etmeden sorununu anlatırsın konunu itopya ya iletirim yardımcı olurlar. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Ya gerçekten haklı adam gına gelmiş baksana. Konuş kral arkandayız.

Mertozcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert

Lütfen konuna sipariş ekranını ekler misin? bakalım hangi saatte satın almışsın belki 60 degil de 61. siradasin. Millet Corona'dan kırılıyor az zahmet edip uğraşmak zor geliyor bazı arkadaslara. Şu sistemi yapmak için 2 ay ugrastim yapincada "yaa neden 1 milyon izlenmedi" diye dovunmedim. Az sakin olun. Güzel bir dil ile anlatın yeter "Farklı düşüneceğim" yorumunu yapıp insanlardan ne bekleyebilirsin ki? eee düşün o zaman yaptığım kaliteli işler ortada benim. Hatta şuan deki iade etmek istiyorum hemen iaden için yazabilirim itopyaya veya güzel bir dille tehtid etmeden sorununu anlatırsın konunu itopya ya iletirim yardımcı olurlar. Teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Sipariş Tarihi ve Saati 25/03/2020 19:04:10
2020032519023889 No'lu Siparişiniz
Sipariş ile alakalı bilgiler üstte mevcut.

topladığınız sistemin f/p oranında toplamak bireysel olarak mümkün değil ayrıca 2 arkadaşıma daha almasını önerdim ki aldılarda övgü dolu mesajları kendi aramızda yaptık. İhtiyacınız varsa size de söyleyebiliriz. Tek sorun açtığım konuydu diğer her şey muazzam onlara ağzımı açmadım dikkat ettiyseniz.

Teşekkürler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sipariş Tarihi ve Saati 25/03/2020 19:04:10
2020032519023889 No'lu Siparişiniz
Sipariş ile alakalı bilgiler üstte mevcut.

topladığınız sistemin f/p oranında toplamak bireysel olarak mümkün değil ayrıca 2 arkadaşıma daha almasını önerdim ki aldılarda övgü dolu mesajları kendi aramızda yaptık. İhtiyacınız varsa size de söyleyebiliriz. Tek sorun açtığım konuydu diğer her şey muazzam onlara ağzımı açmadım dikkat ettiyseniz.

Teşekkürler.
İtopya'ya iletildi

Sonuç: tartışmalı martışmalı adamın işi halloldu.
Bu mevzu olmasa daha çok beklerdi anlaşılan ?

Top Bottom