samet4747
80+ Platinum
AHAHHA evetinşallah itopya olmaz çöküyor site
AHAHHA evetinşallah itopya olmaz çöküyor site
Sistem 5 çıkacaksa itopyadan çıkar tüm seri itopyadainşallah itopya olmaz çöküyor site
bence de ama sitenin çökmesi de ayrı bi konuSistem 5 çıkacaksa itopyadan çıkar tüm seri itopyada
%90 zaten orada çıkacak onu biliyoruz zaten biz dua ediyorzSistem 5 çıkacaksa itopyadan çıkar tüm seri itopyada
yeter diyenler boş konuşmasanız bende forumda fazlasıyla aktif değilim adam görmediği zaman tabi konu açar sen eğer çok gördüysen yardımcı ol olmayacaksanda boş yapma kaçıncı diyeBrom Bekle Çıkacak İşte Harbiden Yeter.
konu arattan aratıp görebilir zibilyon tane konu açıldı bence sen "boş" yapıyorsunyeter diyenler bokonuşmasanız bende forumda fazlasıyla aktif değilim adam görmediği zaman tabi konu açar sen eğer çok gördüysen yardımcı ol olmayacaksanda boş yapma kaçıncı diye
bak yardımcı olabildiğin çok konu var adam aratmak istemez mesela eski konuları ben görmedim bunu görmek güzel oldukonu arattan aratıp görebilir zibilyon tane konu açıldı bence sen "boş" yapıyorsun
Tm.bak yardımcı olabildiğin çok konu var adam aratmak istemez mesela eski konuları ben görmedim bunu görmek güzel oldu
yok ben 5 hazirandakini almayı planlıyorum şuan malesef param tokinşallah olmaz alacaksan başarılar