Neler Yeni

DA-SİSTEM2 Geldi Fakat Ekran Kartı ve Parçaların Kutusu Gelmedi

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
DA-SİSTEM2 bu sabah geldi fakat içinde sadece kasa ve kasanın içinde de parçalar vardı. Ek olarak ekran kartı ve parçaların kutusu yoktu. Şöyle düşünüyorum monitör özelleştirmeli aldığım için monitör ile birlikte mi gelecek? Yoksa bir yanlışlık mı var? (Monitör'ünde en geç yarın geleceğini söyledi kargocu)

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
DA-SİSTEM2 bu sabah geldi fakat içinde sadece kasa ve kasanın içinde de parçalar vardı. Ek olarak ekran kartı ve parçaların kutusu yoktu. Şöyle düşünüyorum monitör özelleştirmeli aldığım için monitör ile birlikte mi gelecek? Yoksa bir yanlışlık mı var? (Monitör'ünde en geç yarın geleceğini söyledi kargocu)

Onu'da ayrı bir kutu ile göndermiş olabilirler. Monitörle birlikte gelebilir de gelmeyebilir de.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu yazdıktan sonra girip baktım ve evet 3 tane paket varmış. Öngörülen teslim tarihi de yarın diyor. Büyük ihtimalle yarın gelecek. Teşekkürler.

Burogel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burogel
Bunu yazdıktan sonra girip baktım ve evet 3 tane paket varmış. Öngörülen teslim tarihi de yarın diyor. Büyük ihtimalle yarın gelecek. Teşekkürler.
Merhaba sizin ürün ne zaman kargoya verilmişti acaba?ve istanbul'da mi oturuyorsunuz?bende 1 gündür paketiniz upse teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Merhaba sizin ürün ne zaman kargoya verilmişti acaba?ve istanbul'da mi oturuyorsunuz?bende 1 gündür paketiniz upse teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor.
Merhaba. Evet İstanbul'da oturuyorum. 20 Haziran Cumartesi akşamı ürünüm kargoya verildi. Ve "Paketiniz UPS'ye Teslim Edilmek Üzere Beklemektedir" uyarısı bende de vardı. Fakat bu gün kasayı getirdiler. Ben monitör özelleştirmeli söylemiştim o yüzden 3 paket var. 1 paketi bu sabah geldi diğer kalan 2 pakette yarın gelecek. Sabırlı olursanız en kısa zamanda ulaşacaktır. Eninde sonunda sisteme girerler zaten o kadar para veriyorsunuz.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
bendede öyle yazıyor hocam 1 gündür

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rnxz

samet4747

80+ Platinum

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan

Burogel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burogel
Bende de yazıyordu. Ama bu sabah geldi. Ve geldikten sonra diğer 3 paketin takip numarasını falan girmişler sisteme. Bazen sisteme girmeyebiliyorlar.
Sizin ürün nezaman kargoya verilmişti acaba?nerede oturuyorsunuz istanbul mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom